gepersonaliseerde cadeaus voor mannen

Ook de mannen verdienen het om goed verwend te worden met de feestdagen. Het blijft lastig om gepersonaliseerde cadeaus voor mannen te vinden. Hieronder heb ik een leuke top 5 cadeaus gemaakt!

Top 5 gepersonaliseerde cadeaus voor mannen

Kies  één van deze gepersonaliseerde cadeaus voor mannen om jou vriend of familielid te verrassen.

Sleutelhanger

Een sleutelhanger lijkt maar een klein cadeau , toch  kan je er wat unieks van maken. Laat deze mooie sleutelhanger van leer personaliseren door er een eigen foto in de doen. Je sleutels heb je altijd bij je dus met deze sleutelhanger word er altijd aan je gedacht. Hierdoor maak je van dit klein cadeau, een groot geschenk.

Bierpakket

Echte mannen zijn dol op bier! Er is niks beters dan een bierpakket gevuld met de lekkerste Hollandse bier. Dit pakket is een handig cadeau voor de feestdagen. Het brengt wat extra gezelligheid met zich mee. Het is verpakt in een mooie geschenkdoos. Laat dit bierpakket personaliseren door er een eigen foto en tekst bij te zetten.

Bierglas

Maak een feest van elke gelegenheid met deze unieke bierglas. Laat een eigen naam of tekst graven in deze mooie glas.  De glazen zijn vaatwasserbestendig waardoor de glazen jarenlang mee zullen gaan! Het word in een mooie verpakking bezorgd om het cadeau compleet te maken.

Agenda met naam

Ook kan je iemand verassen met een prachtige agenda met eigen naam erop. Deze agenda’s zijn  in verschillende maten, kleuren en materiaal zoals echt leer of mooie kunstleer beschikbaar. Gepersonaliseerde cadeaus voor mannen

Wijn

Geef een heerlijke fles rode wijn cadeau. De fles komt in een luxe kist die je kan laten bedrukken met eigen HD-kwaliteit foto, logo en/of tekst. Je krijgt er ook een gratis cadeaukaartje bij de Les Ponts Doulens rode wijn. Een fles wijn als cadeau is altijd goed

Image Credits: Pixabay.