Ben je op zoek naar een geslaagd cadeau voor de kleine meid, kijk dan snel verder. Van lunchboxes voor school tot zachte knuffels voor bij het slapen gaan. Laat je allerleukste en schattigste cadeautjes personaliseren met de naam van het kleine prinsesje.

Je eigen dagboek

Een dagboek of vriendenboekje met je naam erop is niet verkeerd. Dan weet iedereen dat het jouw dagboek is. Dat is toch ook het allerleukste en meest persoonlijkste cadeau dat je een meisje kan geven.

Beauty op reis

Neem je eigen beautycase op kamp mee. Handig met eigen naam, zodat niemand aan jouw spullen zit; zoals vervelende broertjes! Een superleuk cadeau voor elk meisje.

Je eigen koffer

Ga je op vakantie en is het ook altijd ruzie welke van de twee roze koffers van jou is? Geen paniek want nu kan je echt je eigen koffer hebben. Met een leuk ontwerp naar keuze en je naam erop is je koffer uniek en helemaal van jou

Mobieltje met je naam

Een mobieltje met je eigen naam erop? Hoe stoer is dat? En het wordt nog mooier. Bij Bulbby.com kun je je eigen hoesje ontwerpen. Ontwerp je eigen hoesje voor je mobiel. De leukste printjes, kleuren en designs speciaal voor jou.

Je eigen funky beker

Ren jij ook zo vaak met je beker in je hand? Of moet je ook altijd je drinken laten staan omdat je het niet snel genoeg opdrinkt? Geen paniek. Ontwerp nu eenvoudig je eigen koffiebeker bij Bulbby.com met je eigen stoere prints en naam en je bent good to go!

 

 

Image Credits: Pexels.