Je gaat naar de crèche en vind je kindje terug met een heel andere fopspeen dan hij die ochtend had meegekregen. Van een ander kindje dus, mét de bacteriën van het andere kind. Vind jij dit ook zo vies?
Pia, de bedenker van gepersonaliseerde fopspenen wel in elk geval. Zij merkte dat haar kinderen soms verkeerde speentjes mee naar huis waren. Toen ze daarna vroeg bij de kinderopvang, werden de namen van haar kinderen met een stift op de speen geschreven. Niet echt handig, als je de speen uitkookt en door het sabbelende mondje is de naam zo verdwenen.
Mijnfopspeen.nl verkoopt heel veel verschillende soorten spenen, die worden gegraveerd met de naam van je kindje. Je kan er ook voor kiezen om iets anders te laten graveren, zoals ‘Mama’s prinsesje’ of ‘Opa’s grote vriend’. Ook zijn er sterretjes, smilies en hartjes. Voor de kinderdagverblijven is het het handigst om een speen met naam te maken. Doordat de spenen gegraveerd worden, zijn ze ook bestand tegen kokend water!
Je kan kiezen voor vele verschillende merken, zoals Avent, Nuby, NIP, Classic, Nuk Genius, Baby Nova en Esska. Op de website vind je informatie over het materiaal waarvan de speentjes zijn gemaakt. Een informatieve website dus en een briljant idee van een moeder die weet hoe vervelend het is, als je je speen kwijt bent.