Je hebt natuurlijk kado’s voor een verjaardag, kado’s voor een huwelijk, kado’s voor een jubileum, voor alle gelegenheden heb je wel een kado. Maar een vrouw verdient ook een kado voor zichzelf. Niet om te delen, niet om uit te lenen. Nee, een kado alleen voor haar. Om je op weg te helpen, zijn hier gepersonaliseerde kado’s voor vrouwen!

Gepersonaliseerde kado’s voor vrouwen

1. Voor de zakenvrouw

Druk, druk, druk. Zo herken je een zakenvrouw. Zij kan niet zonder haar agenda en mobiel. Maar vind je dat die agenda met bloemetjes echt niet meer kan? Ga dan voor een mooie kalfslederen agenda met verwisselbaar interieur. Op de voorkant staat de naam van de zakenvrouw in goud. Een perfect kado waar ze nog jaren van kan genieten.

Pluspunt: bestel de inhoud tot en met 2017, zo kan ze er weer een tijdje tegenaan.

2. Voor de Assepoesters

Ze houdt haar huis graag spik en span. Geef haar de kans om de tafel een bijzondere uitstraling te geven en haar gasten te imponeren met unieke onderzetters met jullie foto. Of een foto van haar kinderen of van jezelf natuurlijk!

3. Voor de liefde van je leven

Dromen zijn bedrog, maar als ik wakker word naast jou….. (maak het maar af!) Wil je dat ze altijd aan jou denkt voordat ze gaat slapen en wil je dat jij het eerste bent dat zij ziet als ze wakker wordt? Dan geef je haar een kussen kado met jouw foto!

4. Voor de zoetekauw

Chocolade is altijd een goed idee. Vooral als je dit kado krijgt. Ik bedoel: dan moet je het wel eten en het schuldgevoel heb je niet, aangezien je het hebt gekregen. Deze chocoladetaart is extra speciaal omdat je een foto en tekstje kunt toevoegen. Persoonlijk en lekker!

5. Voor de vakantieganger

De vakantie is voorbij. De zon heeft zelf even vakantie genomen. Maar dat betekent niet dat zij daar vrede mee heeft. De vakantieganger gaat nog op vakantie in het najaar of zelfs in de winter op zoek naar de zon. Geef haar dan een origineel badlaken met eigen naam en tekst erop geborduurd.

Tip: Is ze al op vakantie geweest? Wat dacht je van een paar slippers. Voor de volgende keer dat ze naar de sauna gaat. Laat de slippers bedrukken met een eigen leuke foto en tekst.