Bij kerst hoort een kerstboom… en in die kerstboom horen weer kerstballen! Je hebt kerstballen in allerlei kleuren, maten en vormen, altijd leuk! Maar wist je dat je ze ook met jouw eigen foto hebt?

Verschillende soorten en maten

Bij YourSurprise maak je namelijk in een handomdraai zelf de leukste kerstballen met jouw eigen foto en tekst. Ook hier heb je ze in allerlei kleuren en maten; bijvoorbeeld twee glanzende in de kleur rood, zilver of goud. Ook zijn ze er in de keramische of doorzichtige variant, ook leuk natuurlijk. Ze zijn er als gewoon formaat of als mega kerstbal; waarbij de doorsnede wel 13,5 cm is! En om het helemaal af te maken is hij er ook nog als chocolade kerstbal.

Deze review gaat over de glanzende kerstbal, waarbij wij voor de kleur zilver hebben gekozen. Het maken van de kerstbal is heel eenvoudig; zoals eigenlijk alle producten van YourSurprise. Allereerst kies je het product wat je wilt personaliseren, de glanzende kerstbal zilver dus. Nadat je hiervoor kiest, wordt de editor geopend en kun je allereerst jouw foto uploaden. Je kunt de foto makkelijk slepen naar de juiste positie en de foto groter of kleiner maken.

kerstbal1

Kies jouw ontwerp

Om de kerstbal nog feestelijker te maken, kun je daarna een ontwerp kiezen. YourSurprise heeft voor veel vrolijke ontwerpen gezorgd, allemaal in de kerst en wintersfeer. Je kiest makkelijk het ontwerp wat je mooi vindt en verplaatst wanneer nodig gewoon jouw foto in het kader. Vind je het toch niet zo mooi, geen probleem, je kiest net zo makkelijk weer een ander ontwerp! Kies je liever geen kader er omheen, ook geen probleem. Je kunt ook alleen de foto kiezen.

Om het af te maken kun je er ook voor kiezen om een tekst toe te voegen. En in dit geval heb ik een kader gekozen waar nog een mooi tekstje bij kan! Bij de teksten kun je uit verschillende lettertypen en kleuren kiezen. De grote van de letters kan natuurlijk ook aangepast worden.

voorbeelden-kerstballen

 

Het resultaat

Als laatste stap bekijk je het resultaat, wat een goede indicatie is van het uiteindelijke resultaat. Ook het afrekenen gaat heel eenvoudig en daarna is het afwachten!

Ik bestelde rond half 4 die dag, wat betekende dat mijn pakketje de volgende dag bezorgd werd! Leuk, want de verpakkingen van YourSurprise zijn heel vrolijk; al een feestje op zich. En de kerstballen zien er echt super leuk uit! Zo leuk, dat ik zelfs nog een extra setje kerstballen heb besteld, die met de foto van mijn andere zoontje! Wat vinden jullie van het resultaat?

Wil je ook jouw eigen kerstbal met foto en/of tekst bestellen? Dat gaat eenvoudig en snel via YourSurprise!

kerstbal6

kerstbal5

Wil je ook een van jouw producten laten reviewen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!