De kerst komt snel weer dichterbij en het is altijd leuk als er een pakje onder de boom ligt, een lieve kerstkaart op de deurmat of een leuk kerstpakket. Het is de kunst om een onvergetelijk cadeau te geven waar nog lang over gesproken wordt. Dan zit je bij YourSurprise op het goede adres. Je vindt er leuke gepersonaliseerde cadeaus in veel prijsklassen voor man, vrouw en kind.

Kerstkaart

Wat dacht je van een gepersonaliseerde chocolade kerstkaart of kaart met je eigen stem. Deze kaarten zijn in diverse prijzen verkrijgbaar en je kunt ze zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Een eigen foto en tekst op je kaart en het is toch fantastisch als je ouders, vrienden of familie een kaart ontvangen met een gesproken tekst.

In de kerstboom

Je kunt zelfs in de kerstboom hangen met je eigen kerstbal of kersthanger. En er zijn zelfs eetbare kerstballen van chocola waar je een foto op kunt plaatsen. Of er hangt en gepersonaliseerde sok met je  naam erop aan de schoorsteenmantel en misschien komt daar wel weer een leuk cadeautje in.

Cadeautjes onder de boom

Maar de cadeautjes onder de kerstboom worden natuurlijk ook niet vergeten. Een heerlijke likeur of fles wijn voor de volwassenen tot een snoepblik of een hoofdrol in een kinderboek die je helemaal gepersonaliseerd in kerststijl kan maken voor de kinderen.

Al deze cadeautjes kan je met teksten en foto’s personaliseren op de manier die jij wilt.