Kerst brengt altijd gezelligheid met zich mee. Veel eten, lekker spellen spelen met de hele familie en het allerbelangrijkste, de kado’s onder de Kerstboom! Kado’s die helemaal gepersonaliseerd zijn, zijn natuurlijk veel leuker om te krijgen en om te geven.

Chocolade Kerstbal
De chocolade Kerstbal is een geweldig kado voor de Kerst. De chocolade kerstbal is van echte Callebaut chocolade en het ideale eraan is dat je kan hem helemaal zelf personaliseren. Personaliseer het met een leuke foto, logo of verzin er een leuke tekst bij! De chocolade Kerstbal zal zeker het smakelijkste kado onder de kerstboom zijn.
Je foto, logo of tekst wordt op witte chocolade gedrukt en geplaatst aan de voorkant van de kerstbal. Voor de rest is de kerstbal van melkchocolade, pure chocolade of witte chocolade. Het is een uniek kado voor je vrienden, familie of natuurlijk voor jezelf! Dat wordt lekker smullen.

Sneeuwpopje
Het Sneeuwpopje is een super Kerstkado voor iedereen die van knuffelen houdt. Sneeuwpopje ziet er heel schattig uit en je kan hem helemaal personaliseren! Hij draagt namelijk een t-shirtje waarop jij de schattigste foto kan plaatsen met een hele lieve tekst. Sneeuwpopje zal heel graag tijdens en na de Kerstdagen jouw vriendje of het vriendje van iemand anders willen zijn. Laat jij iemand smelten met deze knuffel?