Is het niet leuk om iemand even tussendoor een complimentje te geven? Iemand even in het zonnetje zetten? Aan je vader, je moeder, je baas of je beste vriend? Op welke manier zou je dat nou echt leuk kunnen doen? Ik weet het wel hoor. Een oorkonde zal een supercadeau zijn!

 

Ontwerp

Het is natuurlijk altijd leuk om iemand te verrassen met bijvoorbeeld een blijvende herinnering aan een bijzondere gebeurtenis of een uniek evenement. Maar ook gewoon om iemand even in het zonnetje te zetten. De oorkonde is ook zeker een aanrader voor een afscheid. Je kan de oorkonde helemaal zelf maken met een eigen foto en tekst en je hebt keuze uit diverse unieke ontwerpen.

Maak een oorkonde voor de liefste moeder, sterkste vader, collega van het jaar of een bijzondere sportprestatie op je sportclub. Er zijn natuurlijk nog veel meer redenen om iemand te verassen met dit bijzondere aandenken. Met de foto editor van YourSuprise kun je nu zelf simpel en snel voor iedere gebeurtenis een oorkonde maken, met zowel een foto als tekst.

Alle oorkondes worden gemaakt van aluminium op marmerkleurig houten plaat maar kunnen verschillend worden opgehangen. Je hebt een oorkonde met een plaat, afstandsbus of ophangblok. De oorkondes met een plaat hebben de afmetingen 30×23 cm en de oorkondes met afstandsbus en ophangblok hebben de afmetingen 30×20 cm.

 

 

Cadeau

Iedereen zal verrast zijn met dit cadeau. Een herinnering op een oorkonde, het zal nooit worden vergeten. Prachtig geschenk toch? Met de oorkonde zal je iemand echt verrassen.

Als je voor 16:00 besteld heb je het de volgende dag in huis! Dus ik zeg wacht niet langer. Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid is zeker deze oorkonde!