Gepersonaliseerde cadeaus zijn dé manier om een ontvanger te verrassen en dit idee past nergens beter bij dan bij het Sinterklaasfeest! Eenkadovoor ging op zoek naar te gekke cadeaus die zelf vormgegeven kunnen worden en komt met de volgende vijf tips.

Eigen puzzel

 

Als je iemand in de familie hebt die niet genoeg kan krijgen van puzzelen, dan is dit hét product waar je naar zoekt. De kans is namelijk groot dat jij hun een puzzel kan geven die zij nog niet hebben: een gepersonaliseerde puzzel met hun foto. Geef zelf deze puzzel vorm, verzin een leuke tekst en verras jouw puzzelaar!

Telefoonhoezen

 

Een persoonlijke telefoonhoes is zowel praktisch als een verfrissend kado voor iedereen. Deze prachtige hoezen maken het makkelijk jouw telefoon te onderscheiden zijn prachtig en bieden ook nog eens bescherming. Een van dé meest praktische Sinterklaastips voor dit jaar!

Je eigen tekenset!

Speciaal voor de creatievelingen is er de persoonlijke tekenset, gevuld met de allermooiste potloden, viltstiften, linialen en alles wat uw toekomstige kunstenaar nodig heeft om een prachtwerk te maken. Verder kan er een foto bedrukt worden én komt de naam van uw kind er op te staan, zodat zij hem altijd makkelijk terug kunnen vinden. Een bijzonder leuk product! 

Kristallen foto

Kristal, hét luxebeeld door de eeuwen heen. Laat nu een foto zetten in een prachtig kristal mét zelfgekozen vorm. Denk hierbij aan een kubus zoals hier boven of een hart, rechthoek etc. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Chocolade Sint

Sinterklaas mag voor ons langer blijven, behalve als hij van chocolade is gemaakt! Deze overheerlijke Sin is gemaakt van melkchocolade en is prachtig te personaliseren op een groot stuk marsepein. Een lekkere verrassing!