Wat is er nou leuker dan met Valentijn een persoonlijk cadeau te schenken?! Een prachtig cadeau met een eigen twist, valt definitely goed in de smaak. Hieronder lees je de leukste gepersonaliseerde Valentijncadeaus!

Sneeuwbol met foto en tekst

Een echt leuke sneeuwbol met jouw foto en tekst aan beide kanten. De grootte van de foto is 6,8 x 6,2 cm. De foto wordt aan de bovenzijde passend gesneden. De sneeuwbol is 9 x 9 x 9 cm en heeft verschillende effecten van vallende sneeuwvlokjes tot lieve hartjes voor een romantische gelegenheid. Even schudden en jouw foto zit in een sprookjesachtige wereld. Een prachtige klassieker voor je mooiste herinneringen!

Liefdeslied met naam

Je eigen lied op CD, met de opgegeven naam 3x ingezongen! Dat is een hele grote verrassing.Beantwoord een aantal vragen die in de songtekst verwerkt worden. Al vele jaren zijn deze songs een topper in ons vernieuwd en uitgebreid assortiment. Stel je voor, je denkt een gewoon CD’tje te krijgen, verras je lief niet alleen met een romantisch en origineel liedje, maar bovendien met haar of zijn naam in het lied zelf gezongen! Daar krijgt iedereen een glimlach van. Verras nu, wees origineel en kijk verder. Ook nog eens leuk verpakt in een mooie liefdesverpakking met een gratis cadeaukaartje waarop de naam van de gever al is ingeprint. Ziet iedere ontvanger direct van wie dit unieke cadeau afkomstig is.

Fotostandaard met foto en tekst

Woonkamer, slaapkamer of bureau opvrolijken? Maak dan nu een supermooie fotostandaard van acryl met je eigen foto en tekst of logo! Kies uit 4 varianten, namelijk 3 rechthoekige fotostandaarden en 1 ronde. De fotostandaarden zijn gemaakt van stevig hoogwaardig acrylglas. Je foto en tekst worden in prachtige kleuren op de standaard gedrukt zodat deze mooi te zien zijn door het acrylglas. Je kunt de fotostandaard nóg leuker maken door een uniek design te kiezen uit onze foto editor.