In deze spetterende en vooral drukke Sinterklaasperiode, mogen ook zeker de Pieten niet vergeten worden. Knutselpiet, Hulppiet, Muziekpiet en de Inpakpieten vormen samen hét belangrijke team van Sinterklaas. Zonder deze pieten geen pakjesavond, daarom zetten wij nu even alle Pieten in het zonnetje! Naast alle unieke en gepersonaliseerde Sintkado’s, hebben wij ook een aantal geweldige Pietenkado’s voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder, en ontdek hoe jij een origineel gepersonaliseerd Pietenkado kan maken en geven!

Chocolade Piet

Geef dit jaar echt iets heerlijks met Sinterklaas! Verras je kinderen, vrienden of familie met een chocolade Piet! Dit is zeker een geslaagd Pietenkado voor in de schoen of voor pakjesavond! Personaliseer de chocolade Piet met je eigen foto, logo of tekst. Kies uit de verschillende leuke kaders uit de gebruiksvriendelijke foto editor en maak je chocolade Piet nog origineler. Je foto, logo of tekst wordt op de witte chocolade gedrukt die de Piet vasthoudt. Hartstikke leuk om te geven of om zelf aan te smullen.

Chocoladeletter

De letter van chocolade kan ook dit jaar niet ontbreken. Cliché, maar het blijft leuk om een letter te geven of om te krijgen. Door de jaren heen, zijn er zo veel verschillende mogelijkheden betreft de letters, dat je niet meer weet wat je moet kiezen. Waarom niet gewoon de basis melk chocoladeletter, die immers als een statement op de Sinterklaasmarkt is gekomen? De pieten worden vandaag in the spotlights gezet en dat betekent; letters bestellen in de letter P! Zo denken we ook even aan alle pietjes die zo hun best doen om onze pakjesavond te laten slagen! Bij greetz, kun je zo’n leuke en vooral smaakvolle chocoladeletter bestellen. De letter P, wordt aangekleed met een kleurrijke en prachtige verpakking. Dat is pas écht een kadootje! Binnen 24 uur in huis en nu van €6,95 voor €4,95! Dat is pas een leuk kleinigheidje.

Pieten chocolade tablet

Geef iemand een overheerlijke Sinterklaas chocolade tablet. Deze lekkernij weegt ruim 300 gram en is op ambachtelijke wijze gemaakt van heerlijke Callebaut chocolade. De onderste laag is gemaakt van melkchocolade en de bovenste laag van witte chocolade. Een lekker kado om te gegeven met pakjesavond en met lootje trekken zul je zeker het leukste kado geven. Met een eigen tekst kun je dit product helemaal aanpassen aan je eigen wens. Callebaut is één van de zeldzame chocolademakers die zelf op zoek gaat naar de beste cacaobonen rond de evenaar. Door het contact met de lokale cacaoboeren wordt er toegang gekregen tot de beste oogsten. Klinkt overheerlijk toch? Ik zeg; bestellen maar!