De examens zijn weer voorbij en nu is het in spanning afwachten of je geslaagd bent. Op de dag dat je de uitslag hoort ijsbeer je door het huis, want het verlossende telefoontje gaat straks komen. Als de telefoon gaat heb je het niet meer. Je hart gaat tekeer maar als je dan hoort dat je geslaagd ben, spring je een gat in de lucht en wordt de vlag met je tas direct buiten gehangen. Je kunt gaan feestvieren en daar horen natuurlijk cadeaus bij. Lees verder voor leuke cadeau-ideeën. 

Op je zelf

Je gaat straks studeren in een andere stad dus je gaat op kamers wonen. Daarvoor heb je een hoop inboedel nodig. Een bos bloemen in huis staat vrolijk en ruikt lekker en is een leuk cadeau om te geven aan een geslaagde. En daar hoort een vaas bij. Deze vaas lijkt op een kartonnen doos die rechtstreeks uit het buitenland is geïmporteerd. Gelukkig is hij niet van karton maar van keramiek.

Je vriendinnen gaan je missen als je niet meer zo dichtbij woont maar als ze even tijd over hebben, komen ze zeker langs in die geweldige stad waar je straks woont. Er valt veel bij te praten en daar hoort natuurlijk een kopje thee bij. Deze theepot van Blond Amsterdam is leuk en je kunt er bijpassende minimokken en kop en schotels bij kopen.

Als aandenken aan die geweldige schooltijd die je hebt gehad, komt er een kussen met jouw foto op de bank te liggen! Met die leuke foto van bijvoorbeeld het examenfeest of de werkweek in het buitenland. Het kussen is er in diverse kleuren dus het wordt een vrolijke boel op je bank.

Eet smakelijk

Bij een diploma hoort natuurlijk een taart. Deze overheerlijke slagroomtaart is bestemd voor ongeveer 14 personen en je kunt er een leuke foto met tekst voor de geslaagde op plaatsen. De taart wordt afgewerkt met vers fruit en de slagroom bevat frambozenconfituur. Om je vingers bij af te likken.

 De BBQ kan eindelijk aan met mooi weer, want je hebt nu weer alle tijd. Als het mooi weer is, vertrek je naar het strand of park met je spullen en dan gaat natuurlijk deze handig multitool mee, want als je achter de BBQ staat wil je alles bij de hand hebben. Deze 6 in 1 barbecue tool bestaat uit een spatel, vork, mes, bieropener, kurkentrekker en een opbergruimte voor je aansteker.

Bij de tijd

Je hebt weer alle tijd om leuke dingen te doen maar je moet de tijd niet vergeten. Dat zal niet gebeuren met dit leuke horloge. Ze zijn er in diverse kleuren die lekker opvallen en ze zijn geschikt voor zowel dames als heren.