Rituals, een merk met heerlijke producten voor onder de douche, handen en body voor zowel dames als heren maar ze verkopen ook geurstokjes, geurkaarsen en thee. Verrassende producten om een ander mee te verwennen.

Mee op reis

Een cadeaupakket van Rituals om ook tijdens je vakantie van te genieten. Dit pakket bevat een toilettas en mini producten zoals shampoo, douchegel en deodorant zodat je het makkelijk mee kunt nemen in je handbagage. Tevens zitten er in dit pakket  navulpotjes zodat je je andere favoriete producten ook mee kunt nemen. Dit pakket is er zowel voor dames als heren.

 

Hammam

Een hammam thuis dat kan met dit heerlijke hammampakket. Het zuivert, verzacht en voedt je huid. Dit pakket bevat doucheschuim, douchepasta, lichaamsscrub en shampoo in de geuren eucalyptus en rozemarijn wat een verkwikkend en verfrissend effect heeft. Dit pakket is verkrijgbaar in een kleine en grote variant.

 

Lachende boeddha

Dit pakket tovert een glimlach op je gezicht. Met de doucheschuim, doucheolie, lichaamsscrub en bodycrème is je huid weer als nieuw. De doucheschuim heeft de geur van mandarijn en de verkwikkende kracht van Yuzu. De doucheolie ruikt naar zoete sinaasappel en ceder. De lichaamsscrub verwijdert dode huidcellen en laat je huid er jonger uitzien.  Als je je tenslotte insmeert met de bodycrème geurend naar zoete sinaasappel  en ceder gaat die glimlach niet meer weg van je gezicht. Dit pakket is verkrijgbaar in een klein, middelgrote en extra grote variant.

 

Sakura secret

Gun je iemand wat rust dan is dit pakket het helemaal. Dit pakket bevat doucheschuim, lichaamsscrub, scrub douchecrème en bodycrème en heeft de heerlijke geur van kersenbloesem en rijstmelk. Dit pakket is in de middelgrote variant en extra grote variant verkrijgbaar.

 

Ayurveda

Dit heerlijke pakket bestaat uit voetscrub, lichaamsscrub, doucheschuim, shampoo en bodycrème. De doucheschuim is op basis van zoete amandelolie wat je huid mild reinigt en direct zacht maakt. De Indiase roos in deze producten heeft een ontspannende werking op lichaam en geest. Dit pakket is verkrijgbaar in de middelgrote en grote variant.

 

Parfum voor heren

Drie heerlijke geuren voor de man met de parfums Lemonn grass & Neroli, Fresh cypress & Tangerine en Sandalwood & Patchouli. Deze parfums zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en organische alcohol. Wat zullen de heren weer lekker ruiken!

 

De inhoud van de pakketten kan verschillen in verband met de verschillende groottes. Op de website staat weergegeven wat welke variant bevat. Prijzen variëren tussen de € 15,50 en € 49,- Ook zin om iemand te verwennen met zo’n heerlijk geurend pakket? Shop ze hier!