stick and find

Natuurlijk hebben wij alleen maar geweldige webshops op eenkadovoor.nl, maar sommige webshops zijn gewoon verslavend! Zo ook Radbag, die sinds deze week op eenkadovoor.nl te vinden is. Ik moest even iets opzoeken en ik bleef maar geweldige gadgets tegenkomen! Kijk jij met mij mee?

Heerlijke gadgets

Het begint op de homepage al goed; ik zie een afbeelding van een hele grote Donut
als hele grote zwemband! Geweldig! Het is niet echt het zwemseizoen meer, maar hij zou ook best leuk om kantoor staan. Ook zie ik hele lekkere macarones, oh wacht, het zijn portemonnees. Heerlijk geurende portemonnee in Macaron ontwerp om precies te zijn. En zo heeft Radbag nog veel meer heerlijke gadgets, zoals biscuits van chocolade en een machine om zelf winegums mee te maken!

Gepersonaliseerde posters

Maar ze hebben meer! Iets heel verrassends ook, want bij Radbag vind je posters die je kunt personaliseren. Bijvoorbeeld een poster waar je namen tussen beroemde paren kunt zetten, een woordzoeker als  gepersonaliseerde poster en een superleuke Superman poster die je kunt personaliseren. Je moet gewoon even een kijkje nemen, te leuk allemaal!

Superhelden

Ze hebben trouwens nog meer leuke dingen van superhelden bij Radbag, zoals look ALite LED-lampen, een superhelden selfie-kit en een Batman & Superman Jumpsuit. Heerlijk in de winter en zo kun je eindelijk laten zien in wie jij een echte superheld ziet!

Nog nooit gezien!

Weet je wat ik misschien nog wel het leukste aan Radbag vind? Ze hebben er gadgets die ik nog nooit heb gezien! En dat wil wat zeggen, want ik denk dat je mij best wel een exper mag noemen! Zoals wat dan, vraag je je af? Sticky Notes voor iPhones, een telefoonhoesje waar je aantekeningen op kunt maken! Of Onion Goggles, inderdaad, een uienbril zodat je niet gaat huilen als je uien snijd. Geweldig! En leuk voor op kantoor, in de tienerkamer of gewoon in de woonkamer; een mobiele tafeltennis set. Let the games begin!

Mijn favoriete gadget

Maar wat, tot nu toe,  mijn favoriete gadget bij Radbag is? SticknFind! Ik ben namelijk echt altijd mijn portemonnee kwijt! Niet mijn sleutels of mijn tas, nee, mijn portemonnee! En de SticknFind is een gadget waar je dit heel makkelijk mee terug kunt vinden. Ideaal toch? Het mag duidelijk zijn; wij zijn fan van Radbag!