Het geven van een cadeau hoeft niet alleen tijdens een verjaardag, maar het kan ook gewoon zomaar! Een lief, leuk of dankbaar gebaar aan iemand. Wij hebben aantal spontane cadeautips voor je waarmee je zeker iemand kan verassen. Lees snel verder!

Zomaar een cadeau: aapje

Heb je een moeder, vriendin, collega of zus die altijd haar nagels gelakt heeft? Dan is deze gadget het perfecte cadeau! Deze grappige aap blaast je nagels snel droog zodat je nooit meer lang hoeft te wachten. Dit bespaart je tijd en het is ook nog eens leuk. Daarnaast is deze nagel droger klein en compact van formaat zodat je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen, dus ideaal om mee te nemen op vakantie of naar school of werk.

Eigen onderzetter

Ken je iemand die al een hele tijd opzoek is naar de perfecte onderzetters? Verras diegene dan met deze onderzetters met foto en tekst. Een klein, leuk cadeau die de tafel weer een beetje opvrolijkt.

Denkend spelen

Een verslavende gadget voor iedereen: de Brain String Advanced! Om de puzzel op te lossen moet je knoopjes over een transparante kubus heen bewegen, maar als je niet oplet, raken de touwtjes, die ieder twee knopen verbinden, hopeloos verstrikt met elkaar. Dan is het een uitdaging om de beginsituatie terug te krijgen. Ken je iemand die goed in spelletjes is? Dan is deze gadget de perfecte cadeau!

Waar liggen m’n sleutels?

Ken jij iemand die ook continu zijn of haar sleutel kwijt raakt? Dan is deze Nepsteen een handige gadget! In deze steen kan je jouw sleutel(s) opbergen, zodat je weet waar ze altijd liggen. Dus ben je zelf een chaoot, of ken je zo’n persoon? Doe deze nepsteen dan cadeau!

Boodschappenlijst memobord

Een boodschappenbriefje, wie gebruikt het niet? Het is jou vast wel eens overkomen dat je halverwege de supermarkt dat briefje kwijt raakt. Ken je iemand die chaotisch boodschappen doet en een beetje klunzig kan zijn? Doe deze boodschappenlijst memobord dan cadeau! Je raakt je boodschappenlijstjes nooit meer kwijt, deze klik je namelijk eenvoudig vast aan het handvat van je winkelwagentje.