in ,

Aan de gezelschapsspellen tijdens Kerstmis

De kerstdagen staan bekend om hun gezelligheid die je beleefd met je familie en vrienden. En wat is er dan leuker om een ouderwets leuk bordspelletje te doen. Want bordspellen zijn niet oubollig, maar juist hartstikke hip! Eenkadovoor heeft de leukste spellen van Bol.com voor je op een rijtje gezet…

Strategische oorlogsvoering

Echte oorlog is niet cool, maar  Stratego daarin tegen wel! In dit spel ben jij de opperbevelhebber van je eigen leger. Terwijl je je eigen vlag bewaakt, probeer je die van je tegenstander te veroveren! Je beschikt over meerdere soldaten waarmee je de strijd moet proberen te winnen, maar kijk uit, want voor je het weet loop je tegen een bom op! Een aanrader voor de mannen die van een potje gezonde competitie houden!

Star Wars

Iedereen kent het wereldberoemde monopoly wel; sindskort is er ook de Star Wars versie van dit spel. In plaats van bekende straten als de Cool Singel en Kalverstraat te kopen, probeer je zoveel mogelijk planeten te bezitten. Dus vlieg door het sterrenstelsel en verover het heelal! Ben je nou meer van de denkspellen, dan is het schaakspel in de Star Wars editie iets voor jou. Ga met alle bekende figuren uit de Star Wars serie de strijd aan met je tegenstander en probeer hem te verslaan!

Voor de levensgenieter

Dit is Levensweg in sterrenstijl, de Levensweg V.I.P. Editie! Word jij een prof voetballer of filmregisseur? Filmster of topmodel? Wat voor cariere je ook kiest, jij leeft als een echte ster met Levensweg. Maak de juiste keuzes en baan je een weg naar de top. Zorg ook dat je de juiste mensen kiest die jou helpen en niet laten floppen.Door de goede keuzes te maken wordt je als eerste een 5 sterren VIP en win je het spel! Het speelbord is dubbelzijdig waardoor het spel steeds verandert en er een leuke variatie inhoud. Prima tijd vermaak tijdens de koude Kerstdagen!

Haal de kerstsfeer in huis!

De kerstkaarten van Greetz!