Kerst wordt natuurlijk gezien als de leukste en gezelligste periode van het jaar. Wat maakt Kerst nog gezelliger? Juist. Gezelschapsspellen spelen met de hele familie. Ik ga vijf gezelschapsspellen op een rijtje zetten die de Kerstdagen zeker nog gezelliger maken!

1. Disney Party & Co;

Een leuk gezelschapsspel voor de hele familie is natuurlijk Disney Party & Co. Je probeert met je team als eerste alle Disney figuren op je kaart te verzamelen door alle opdrachten goed uit te voeren. Het is een spel waarbij teamwork heel belangrijk is! Dolle pret voor de hele familie. Het spel is geschikt voor 4 of meer spelers, voor 2-4 teams.

2. Monopoly City;

Met Monopoly City bouw je in no-time de perfecte wereldstad! Koop de beste wijken en bouw woningen, wolkenkrabbers, industrie of stadions en je loopt binnen! Het spannende spel Monopoly City verveelt nooit! Het spel bevat 80 3-dimensionale gebouwen en een elektronische automaat voor sneller spelen. Het spel is geschikt voor 2 tot 6 spelers.

3. Twister;

Twister is het welbekende spel waar iedereen, jong en oud, de aller grootste lol mee beleeft. Er wordt een kleur gedraaid en hier moet jij met je voet of hand op gaan staan. Je komt in de meest hilarische posities te staan. Het wordt lachen, gieren en brullen met dit spel! Een gegarandeerd succes voor gezelligheid! Het spel is geschikt voor 2 of meerdere spelers.

4. Pim Pam Pet Electronic;

De Pim Pam Pet is elektronisch en met stemgeluid. Mep op de knop als je het antwoord weet en roep je antwoord. De elektronica geeft precies aan wie het snelste reageerde. Bij dit spel is snelheid erg van toepassing! Een hilarisch spel voor de hele familie.

5. Lotto/Bingomolen;

Niks is gezelliger dan een potje bingo met de familie. De lotto/bingomolen is zoals andere bingospellen. Met geluk heb jij de cijfers die uit de molen komen. Een gegarandeerd succes voor de hele familie! Heb jij de eerste “BINGO”?