in , ,

De allerleukste gezelschapsspellen

Roep de familie samen en verzamel je vrienden, het is tijd voor een ‘ouderwets’, gezellig gezelschapsspel! Eenkadovoor ging op zoek en komt nu met vijf van de allerleukste gezelschapsspellen voor een gezellige kerstavond!

Klassieker

Onze eerste aanrader is dé klassieker die iedereen kent. Ben jij een gewiekst zakenman die jouw tegenspelers uit het veld kan spelen, bewijs het dan in monopolie!

Weerwolven

Dol op gezelschapsspellen en heb jij een grote groep vrienden, dan is ‘Weerwolven van Wakkerdam‘ iets voor jou. Dit spel, dat vanaf acht personen kan worden gespeeld, is dé finishing touch bij elke avond. Overleef in een dorp geteisterd door weerwolven of ga zelf op jacht!

Ik hou van…

Speel de allerleukste gezelschapsspellen bekend van het programma ‘Ik hou van Holland’ thuis. Deze set bevat veel klassiekers, zoals het kaaswerpen en de verjaardagsbom. Een leuk cadeau voor in de koude wintermaanden, wellicht met de laatste aflevering er bij!

Vriendschap en verraad

Voor een kleine groep geïnteresseerden is er ook en leuk spel: Munchkin! In dit spel, waar bijna alles mag, ga jij de strijd aan met iedereen. Soms werk je samen, maar als het jou uit komt verraad jij ze genadeloos!

Mens erger je niet

Met de klassieker ‘Mens erger je niet‘ creëer je een gezellige en nostalgische avond voor jong en oud. Deze luxe versie bezit een digitale dobbelsteen, zo heb je nooit meer last van een wegrollende dobbelsteen of omvallende pionnetjes!

Gadgets om de winterdagen mee door te komen!

Toffe cadeaubonnen bij Bongo.nl