Nu het kouder is, is het heerlijk om op de bank te kruipen met een lekkere kop thee. En daar horen, volgens ons, natuurlijk grappige en mooie accessoires bij. 

Zoals de chique Magisso theekop: deze theekop is ideaal voor mensen die houden van losse thee. De theekop van Magisso heeft een driehoekige bodem en een ingebouwde en uitneembare zeef. Het zeefje vul je met losse thee en daarna giet je heet water in het kopje. Kantel de kop de ene kant op om de thee te laten trekken en de andere kant op als je thee sterk genoeg is. De Magisso theekop is niet alleen praktisch, maar ook een lust voor het oog.

Theemokken

Hou je van katten? Dan is de Mugtail Neco Kattenmok iets voor jou! Deze mok heeft namelijk een heel originele en chique oor: de staart van een kat. De porseleinen mok heeft tevens de afbeelding van twee katten: een jagende aan de ene kant, een zittende kat aan de andere kant. Je kan de mok ook gebruiken als theelichtjeshouder.

Grappige thee accessoires

Ben je op zoek naar een grappig thee-ei? Dit zijn onze favorieten.

Sharky. Kijk uit, een vin in je thee! Gelukkig heeft deze haai zijn buik al vol met losse thee. Erg grappig in combinatie met (roodkleurige) rooibos-thee.

Tea Sub. Met de Tea Sub voer je je thee naar diepe diepten in je theeglas. De handige en grappige onderzeeër kan je gewoon schoonmaken in de vaatwasser.

Monkey Tea. Stop het aapje met zijn lange armen in een mok en laat hem het werk doen.

Octeapus thee-ei. Wat is blauw, heeft acht tentakels en kan water in thee veranderen? Een octeapus!