Ben je nog steeds op zoek naar een leuk, origineel of gewoon grappig cadeau voor pakjesavond? Wij van eenkadovoor hebben een aantal toffe gadgets van Ditverzinjeniet.nl op een rij gezet. Misschien zit er wel iets tussen voor jou!

Poep in een doos

Wat geef je iemand die alles al heeft? Nou, poep in een doosje bijvoorbeeld. Waar je vervolgens bloemetjes in kan planten. Je leest het goed; ditverzinjeniet.nl heeft geurloze olifant-, neushoorn- en rendierpoep in een doosje en het werkt. Het perfecte surprise cadeau of tuinliefhebbers onder ons!

Je eigen hotdog kraampje

Je kent ze misschien wel uit Amerikaanse films; de hotdog kraampjes, waar ze overheerlijke hotdogs verkopen. Nu kan je zo’n kleine versie van een kraam in je op bureau hebben staan! De hotdog verwarmer zorgt ervoor dat de hotdogs heerlijk warm worden en blijven. En het apparaat is makkelijk schoon te maken, dus geen ongemak!

Old-school met je iPhone

De iPhone is misschien wel de populairste smartphone van het moment. We zijn bijna vergeten dat we vroeger de hoorn er op konden gooien… Maar dat kan weer; met de iPhone Desktop telefoon kan je weer heel old-school de hoorn tussen je oor en schouder klemmen! Deze desktop is niet alleen bedoeld om retro te zijn, je kan hem ook gebruiken als oplader en speaker voor je iPod. Dat kon vroeger dan weer niet!

Digitale mini-koelkast

Heb je dat ook wel eens? Je hebt jouw blikje frisdrank in de koelkast gezet en later blijkt dat iemand jouw blikje heeft opgedronken. Daar heeft ditverzinjeniet.nl de ideale oplossing voor; de USB mini koelkast. In deze kleine koelkast kan je één blikje plaatsen. Sluit de koelkast aan met de usb-kabel en plaats hem op je bureau. Zo komt er niemand meer aan jouw drinken!

Maak je eigen suikerspin

Heb je ook wel eens zin in een suikerspin, maar er is geen kermis in de buurt? Niet getreurd want je kan nu zelf de kermis lekkernij klaarmaken met de suikerspin machine! Gooi de speciale suikerspin suiker in de machine, zet ‘m aan en draai je eigen spin bij elkaar. Erg leuk voor op feestjes of gewoon voor eigen gebruik!

Pop! Corn!

Laat een kinderdroom werkelijkheid worden; met de popcorn machine kan je thuis zelf popcorn maken! En met de herkenbare en leuke uitstraling die de kleine machine heeft is het ook nog eens een leuke decoratie! Gooi de mais erin, zet ‘m aan en binnen no-time heb jij je eigen verse popcorn!

Ga voor deze en nog veel meer gadgets naar Ditverzinjeniet.nl en vind het leukste cadeau voor pakjesavond!