Er zijn genoeg manieren om iemand te laten weten dat je om die gene geeft of om diegene een hart onder de riem te steken. Ook genoeg manieren die niks kosten! Gebruik je creatieve jij om iets leuks en origineels te bedenken! Zo tover je op een simpele manier een lach op iemands gezicht! 

Als ik aan mijn moeder vraag: ”Wat wil je graag hebben voor je verjaardag of voor moederdag?” Krijg ik altijd het antwoord:

Met een dikke kus ben ik al gelukkig!

Ergens heeft ze een goed punt, tuurlijk geef je voor haar verjaardag niet alleen een dikke kus. Maar als je zomaar een kus geeft met de reden dat je trots op haar bent, zal ze er vast en zeker heel erg blij mee zijn! Natuurlijk kan je ook een dikke knuffel geven aan je beste vriendin, een vriend of aan je zusje/broertje. 

Leuk idee

Ik kwam laatst op internet ook een super gaaf idee tegen. Het zijn een aantal enveloppen met redenen erop wanneer deze geopend mogen worden. Bijvoorbeeld: ”open wanneer je verdrietig bent”, ”open wanneer je blij bent”, ”open wanneer je me mist”. Dit is een super leuk idee voor je vriendje of vriendin. Of gewoon voor een hele goede vriendin. Schrijf op elk briefje iets liefs of een mooie quote en geef het hele pakketje enveloppen aan hem/haar. Zeker weten dat er een lach op zijn/haar gezicht verschijnt zodra er een envelop word geopend!

Natuurlijk kan je ook gewoon een mooie brief of kaart geven aan iemand die even een steuntje in de rug nodig heeft in een moeilijke periode. Óf juist om te laten weten hoe blij je bent met diegene.

Ook is het natuurlijk leuk om een spontaan berichtje te ontvangen op je telefoon. Uit het niets, gewoon omdat jij het bent. En zo zijn er nog veel andere leuke dingen die jij kan doen om iemand blij te maken. Hoe maak jij het liefst iemand duidelijk dat je om diegene geeft?