in , ,

Review: Greetz ballon voor een verjaardag

Op 14 maart 2015 was het eindelijk zover: Bloggersdag! Deze dag was georganiseerd om onze bloggers extra in het zonnetje te zetten. Op de bloggersdag hebben we als team van eenkadovoor samen met onze bloggers lekker geluncht, we gingen de competitie aan met glowgolfen, we hebben onze hersens gebruikt bij het brainstormen over het online magazine en aan het einde van de dag werden de goodiebags uitgereikt. De goodiebags zaten vol met leuke producten, één daarvan is een code van Greetz om een een gepersonaliseerde ballon met kaart te bestellen. 

Ik heb de Greetz ballon al vaak voorbij zien komen op eenkadovoor.nl en elke keer dacht ik: ik ga ook ooit een ballon bij Greetz.nl bestellen. Door de code van Greetz, die ik heb gekregen, heb ik dit waar kunnen maken. Ik vind het leuk om cadeaus te geven aan een naaste, maar aan wie geef ik een ballon? Toen kwam ik er achter dat mijn zwager op 18 maart jarig is – ja, na vijf jaar weet ik het nog steeds niet. Daarom heb ik een ballon gemaakt speciaal voor mijn zwager.

Gepersonaliseerde ballon

Bij Greetz heb je keuze uit vele ballonnen, zo heb je ook gepersonaliseerde ballonnen. Je kunt ervoor kiezen om alleen een foto of alleen tekst te gebruiken, maar je kunt ze ook beide gebruiken. Verder heb je nog keuze uit vele designs om de ballon net even wat leuker te maken. Deze designs zijn gebaseerd op allerlei gelegenheden, zoals verjaardagen, geboorte, beterschap, huwelijk, Moederdag en als valentijnscadeau. De achterkant van de ballon is zilverkleurig. Ik heb gekozen voor een ballon met foto en tekst. Als foto heb ik zijn profielfoto gebruikt van Facebook. Dit vind ik een leuke foto van hem. Ik heb gekozen voor een mannelijke design met blauwe kleuren. De tekst kun je zelf toevoegen, je hebt keuze uit verschillende lettertypen en kleuren. Onder de foto heb ik de tekst ”Gefeliciteerd Wiljan” staan. Om aan te duiden dat het voor zijn verjaardag is.

collage ballon 3

Kaartje erbij?

Ik kon naast het bestellen van een ballon er ook een leuk kaartje bijvoegen. Dit hoeft echter niet. Ik heb gekozen voor een feestelijke kaart en wat is er feestelijker dan een feestvarken? De tekst op de buitenkant van de kaart mag je naar eigen inzicht invullen en voor de binnenkant van de kaart geldt dit ook. Bij deze teksten heb je ook keuze uit verschillende kleuren en lettertypen. Verder heb je nog de keuze uit het formaat van de kaart: medium, XL of supersize en kan je kiezen uit verschillende kleuren voor de envelop. Ik heb gekozen voor de standaard kleur, dit is de een felle groene kleur.
collage ballon 2

Snelle bezorging

Als je tevreden bent met het resultaat van de ballon en de kaart, zijn ze klaar om te verzenden. Je vult de adresgegevens in van de persoon waar de ballon afgeleverd moet worden en je vult de gewenste datum van bezorging in. Ik heb de ballon op maandag besteld en als bezorgdatum heb ik gekozen voor de woensdag diezelfde week. De ballon is netjes op de aangegeven datum bezorgd.

Surprise!

De ballon werd bezorgd op de dag dat mijn zwager jarig was. Een leuke verjaardagscadeau kan je niet krijgen! De ballon en het kaartje zitten in een grote doos waar je niet omheen kan. Als je de doos opent, vliegt de ballon eruit. Ik was er niet bij toen hij de doos openden, dus ik heb zijn reactie niet gezien. Wel werd ik die avond nog opgebeld met het bericht dat hij erg verrast was en de ballon heel mooi vond.

collage ballon 1

Wil jij ook zo’n leuke ballon bestellen? Waar wacht je dan nog op? Ga naar Greetz.nl en verras iemand met dit originele cadeau!

What do you think?

Cadeau Confession; ik verkocht een duur cadeau!

Gratis cadeaus: het kost echt helemaal niets