in , , ,

Greetz: Een lief gebaar op 4 manieren

Iemand die ziek is, iemand die op je katten heeft gepast, iemand die zich bekommerde om jou, iemand die lief is, iemand die slapeloze nachten heeft door de baby, iemand dit het simpelweg verdient. Voor wie je ook op zoek met naar een kleinigheid (of een iets grotere kleinigheid), ben je bij Greetz op het juiste adres! En daarom staat de webshop deze week in de schijnwerpers. 

Een lief gebaar op 4 manieren

1. Ballon

Je kent ze misschien al, de ballonnen van Greetz. Deze kan je bestellen via de site en direct laten versturen naar het adres van de jarige/zieke/verliefde/verloofde. De ballon die in een enorme doos wordt geleverd is een echte eyecatcher. De persoon in kwestie zal zich afvragen wat er in zit en wie dit enorme pakket heeft verzonden.

2. Kaartje

Eeuwenoud maar nog steeds een perfect cadeau: een lief kaartje. Met een mooie (ansicht)kaart laat je zien dat je voor iemand bent en dat je aan degene denkt. Extra leuk aan een kaart is dat je hem helemaal naar je eigen wensen kan aanpassen en er een eigen tekst op kan zetten.

merci

3. Brievenbuscadeau

De zoektocht naar een lief gebaar begint (en eindigt meestal) bij chocolade. Het speciale hart van Milka is dan ook een topper. Wat een lief gebaar voor een vriendin! Dertig heerlijke bonbons, allen gevuld met overheerlijke chocoladecrème. Hup, het winkelwagentje in.

4. Beterschap

Elke keer als je naar deze ballon kijkt, zie je de vrolijke kleuren en de big smile. It lights up the room. De ballon zit in een leuke doos. Zodra je deze open maakt vliegt de ballon er uit. Echt een geweldige verrassing voor de zieke.

Maar ook van een heerlijk kopje thee knap je wel op. Daarom is het altijd fijn een mok te ontvangen. En ook niet zomaar één. Ontwerp de leukste opbeurende teksten en geef daarom een uniek cadeau weg.

What do you think?

Review: Happy socks voor mama en zoon

15 redenen om je vader zomaar een cadeautje te geven