Gadgets, die leuke, gekke en soms verrekt handige producten die je in huis wílt hebben. Overal worden ze aangeboden, maar niemand onderscheidt ze voor het nut dat de klant het meest interesseert: wáár kan ik ze het beste voor gebruiken? Zie hier daarom vijf geweldige gadgets voor thuis!

Een beetje zonneschijn

Vergeet kaarsjes, de geweldige Sun Jar wekt energie op door zonnestralen te vangen, dus het is een groen product. Hierdoor bespaar je gelijk weer geld! Deze lamp is dé sfeerbepaler die jij in huis wilt hebben!

Pizzasnijder

Je kent het wel, je hebt trek in een heerlijke pizza maar die moet uiteraard eerst in stukken verdeelt worden. Daar komt de ‘Pizza Boss 3000 pizzasnijder‘ in aanmerking, want deze grappige gadget snijdt met gemak door zelfs de hardste topping heen. Een praktische gadget dat ieder huishouden móét hebben!

Spaargeld laten tellen

Zelf je spaargeld tellen neemt vaak nog al wat tijd in beslag. Als jij dus tijd wilt besparen of geen zin hebt om moeite te doen, is deze gadget hét cadeau voor jezelf, jouw kinderen of vrienden! Deze spaarpot telt namelijk het geld zelf en als je besluit wat leuks te kopen, valt het heel gemakkelijk te resetten. Superhandig dus!

Duurzame kaarsen

Kaarsen zijn geweldige sfeerbepalers, maar dat kaarsvet is natuurlijk super irritant. Als je even niet oplet, is je prachtig houten tafel bedekt! ‘Rainbow Candles‘ zijn dan ook dé oplossing, want jij bepaalt zelf de kleur, ze zijn met afstandsbediening bestuurbaar, geen brandgevaar én je hoeft niet telkens nieuwe aan te schaffen! Een bundel met voordelen.