in , ,

Handige keukengadgets die je MOET hebben!

Dat gadgets ook in de keuken goed van pas komen, staat eigenlijk nooit iemand bij stil. Toch zijn dit vaak één van de meest handige maar ook leuke gadgets die er zijn! Eenkadovoor heeft een aantal favorieten op een rijtje gezet, dus lees gauw verder om er achter te komen wat jij echt in je keuken MOET hebben!

Boeddhavloot

 

Breng wat rust aan tafel met een botervloot in de beeltenis van Boeddha. Deze vrolijke monnik zal ieder etentje wat opvrolijken, een gespreksonderwerp vormen voor aan tafel en je altijd aansporen nóg een klontje te nemen!

Vers koken

 

Lekker vers koken wordt een makkie met de capsule pot! Met de capsule kweek jij zelf alle benodigde kruiden om iedere maaltijd tot een succes om te toveren. Met alleen wat water op zijn tijd heb jij er ook nog eens leuke decoraties voor in het raamkozijn bij!

Pizzasnijder

 

Bruut met een broodmes door pizza’s hakken is nu verleden tijd, met de Fred Pizza Boss 3000 Pizzasnijder! Hoewel deze joekel er als een klusapparaat uit ziet, is de werkelijke bediening een stuk makkelijker. Zo kan je ein-de-lijk snel van een lekkere, warme pizza genieten!

Egg Timer

 

Ben jij een grote sloddervos met de tijd en vergeet jij altijd hoe lang jouw eieren er in moeten of juist hoe lang ze er al in liggen? Met de Foolproof Egg Timer is dat verleden tijd. Zoals de naam beweert kan iedereen het! (zie afbeelding). Deze gadget verwijderd heel veel stress en geeft jou heerlijke eieren!

What do you think?

Summertime: strand gadgets!

De handigste computer gadgets