Vergeet je vaak afspraken? Of heb je als goed voornemen om het jaar meer overzicht te geven? Dan zijn er met het nieuwe jaar in zicht vele leuke, maar ook handige agenda’s die je hierbij kunnen helpen! Deze zijn niet alleen voor de chaoten of juist perfectionisten onder ons, maar ook leuk voor alles daar tussenin!

Met de organizing agenda / 2014 kun je alles op orde houden komend jaar. Deze agenda is niet alleen handig voor het ordenen van je privé en werk afspraken maar je kunt er ook je huishoudelijke taken en andere to do lijstjes in kwijt. In de insteekmapjes van de agenda kun je pasjes, bonnen of foto’s bewaren. Ook zitten er stickers bij de agenda waarmee je belangrijke gebeurtenissen aan kunt geven.

Geniet van elke dag. Dat is wat de Enjoy agenda haar lezers mee wilt geven. Deze agenda bevat alle benodigdheden om al je afspraken bij te houden. Wat deze agenda speciaal maakt zijn de inspirerende citaten en afbeeldingen. Als leuk extraatje zijn er bedankkaartjes labels inbegrepen.

Hou je wel van een geintje? Elke dag is er eentje te vinden in de Familie Notitie agenda van Zusje in samenwerking met Gerrit de Jager. Dit is een familieagenda en kan afspraken van 5 personen aan! Deze agenda is zeer handig in het gebruik voor een gezin.

Er zijn natuurlijk allerlei soorten agenda’s te krijgen. Nog andere leuke agenda’s van Bol.com zijn bijvoorbeeld: Onze Taal weekagenda, Ons koninklijk huis agenda en het leven in Frankrijk agenda.