in , ,

Hanglamp kinderkamer: de mooiste vind je hier

Een mooie lamp aan het plafond maakt de kinderkamer echt af. Bij Ikbenzomooi.nl hebben ze hele leuke lampen voor jongens en meisjes. Voor elke kamer is er wel een mooie lamp te vinden. Ze hebben er erg veel dus de leukste, mooiste, origineelste en grappigste lampen heb ik er voor je uitgepikt!

Juul design met naam

Ik ben dol op spullen waarop je zelf een tekst kunt laten zetten: weet meteen iedereen van wie de kamer is. Hoe toevallig is het dan ook dat de eerste lamp die ik op de site zie een lamp is waar je je een eigen tekst op kan zetten! Deze stoere lamp past in iedere kamer. De letters op de lamp zijn wit, dus vallen extra op.

Uil lampenkap

Uiltjes zijn in. Je vindt ze overal op terug en in elke winkel. Zo zag ik ook deze lampenkap met een schattig uiltje erop. Echt iets voor in een meisjeskamer. De lampenkap wordt met de hand gemaakt, dus extra speciaal. Een leuke eye catcher voor in een kinderkamer.

Grijze hanglamp met witte sterren

Niet iedereen zit op een druk design te wachten. Soms is het heel fijn om een rustig element in de kamer te hebben. Deze grijze lamp met witte sterren past overal bij. Kamers met veel kleur of juist kamers met weinig kleur. Door de witte sterren en de grijze ondergrond staat hij goed in de kamer van zowel jongens als meisjes.

Hanglamp Scaffolding wood vintage

Een hanglamp met een steigerhouten buitenkant en vintage look. Steigerhout vind je nu veel terug in huiskamers en slaapkamers, dus waarom niet in je kinderkamer? Een echt stoere lamp die net weer wat anders is dan andere lampen.

Juul Design hanglamp Raccoon and friends

Een grappige lamp waar je naar kan blijven kijken. Ik denk dat vooral kinderen er een lange tijd naar kunnen staren. De lamp heeft verschillende kanten en de vrienden van Raccoon zijn met z’n drieën. Tel, staar en bewonder deze leuke lamp!

Circle around the star hanglamp

Deze hanglamp met ster is handgemaakt en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Erg fijn, want je kan deze lamp dan in elke kamer hangen. Hij is verkrijgbaar in dark blue (donkerblauw) , light blue (lichtblauw) voor een jongenskamer en pink (roze) voor een meisjeskamer.

De lamp staat mooi in een babykamer, maar ook in een kinderkamer en tienerkamer komt hij goed tot zijn recht. Een lamp die je voor een lange tijd kan laten hangen!

What do you think?

Gadgets waarvan je niet wist dat je ze nodig had

Win een winterpakket voor jongens bij Kado Carnaval