in ,

Kado’s om iemand een hart mee onder de riem te steken

Het is niet alle dagen feest en soms gaat het een periode niet zo lekker. Gelukkig zijn er genoeg mensen om je heen om je een hart onder de riem te steken. Met lieve woorden, een kaartje of misschien wel een kadootje. Ik heb wat kado’s bij elkaar gezocht om iemand mee te verrassen, waardoor je een glimlach op iemands gezicht kunt toveren.

Ik denk aan je

Een klein geschenk, maar een groot gebaar. Met dit geluksmuntje laat je zien dat je aan iemand denkt die het moeilijk heeft door bijvoorbeeld een overlijden, zelf ziek is of iets anders heeft meegemaakt wat niet zo leuk is. Op de voorkant staat de tekst: ‘Ik denk aan je’. Op de achterkant staat: ‘Waar je ook gaat of staat mijn gedachten zijn altijd bij je’. Een lief gebaar waarmee de ontvanger erg blij zal zijn.

Beterschap met chocolade

Je wordt snel weer beter als je deze kaart van chocolade krijgt. Je kunt de kaart met jouw eigen foto en/of tekst maken en smaakt verrukkelijk. De chocoladekaart is in een handomdraai besteld en vandaag besteld is morgen al bezorgd. Word maar snel beter, want dan kun je smullen.

Milka Chocobox

Zo’n uniek en heerlijk cadeau maakt indruk, zeker wanneer je op de verpakking de naam van de ontvanger zet. Voeg ook nog een persoonlijk bericht aan de binnenzijde toe. De geschenkverpakking met houten planken en tulpen in de vorm van een hart is erg leuk als cadeau voor je geliefde, een huwelijk of gewoon zomaar. Zo maak je van dit heerlijke cadeau een verrassing om nooit te vergeten!

What do you think?

De allerleukste babyshower thema’s!

Extreme cadeaus van celebs