Ze zijn er om leuk gevonden te worden, maar worden vaak als niet erg nuttig beschouwd; hebbedingetjes. Iedereen kent ze wel. Bij eenkadovoor hebben we een paar hele coole, praktische of gewoon grappige hebbedingetjes voor je op een rijtje gezet. Je gaat geheid over stag! 

Ik heb een sixpack!

De meeste mannen zouden graag zeggen dat ze “een sixpack” hadden; de realiteit leert dat de meeste mannen het moeten doen met een bierbuik. Maar daar is een oplossing voor! Dit 6-pack schort bezorgt je zo’n lekker lichaam… Alleen in plaats van spieren dus blikken bier. Leuk om de blits te maken tijdens een BBQ met vrienden!

 

The Texas chainsaw… sleutelhanger

De kettingzaag; handig om bomen mee om te zagen, nog handiger om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Met deze Chainsaw Sleutelhanger kom je aardig in de buurt om je vrienden en familie de kast op te jagen. De sleutelhanger maakt het unieke geluid van een kettingzaag en is makkelijk te bevestigen aan je sleutel. Veel zaagplezier!

Die-Hard wakker worden

Voor de fans van actie films als Die-Hard, Mission Impossible en Shooter is dit de ultieme manier om wakker te worden; met deze Gun Alarmklok schiet je op een leuke manier de ochtend in. Zodra de wekker afgaat moet je de schietschijf neerknallen. Dus haal de Ethan Hunt in jezelf naar boven en ga deze toffe uitdaging aan!

Houd je eitje warm

Leuk voor tijdens het ontbijt; een eiwarmer. Leuk gebreide mutsjes voor op je eitje. Dat vrolijkt je ochtend sowieso op!

 

Pin-it!

Zo worden kapstokken nog eens leuk; hang je jas op aan deze Pin-it punaise kapstok! Ze zijn makkelijk aan te brengen op de muur en zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, rood, blauw en groen! Leuk voor in de kinderkamers en/of clubhuis bijvoorbeeld!

Pin-it

Hip toasten

Je brood toasten was nog nooit zo hip! Dit broodrooster heeft namelijk de vorm van een old-school Volkswagen camper. Met de handige time-watcher zorg je ervoor dat je brood niet aanbrand. Handig en leuk dus!

Toaster