Ik ben dol op surfen, op internet uiteraard, en kom dan regelmatig de leukste gadgets en hebbedingetjes tegen. Natuurlijk mag ik niet alles van mijzelf kopen, maar soms blijft er zo’n hebbedingetje maar in mijn hoofd hangen en die is er dan ook niet meer uit te krijgen. Ik probeer het te negeren en aan iets anders te denken maar het lukt gewoon niet. Ik moet en zal het hebben.

Dus dan geef ik mij helemaal over en koop het. Helemaal happy met mijn hebbedingetje – terwijl mijn man denkt: oh nee, daar heb je er weer één – ga ik weer vrolijk op zoek naar iets nieuws, want dat geeft zo’n fijn gevoel. De voorpret is eigenlijk nog leuker dan het hebben. Ga dus ook lekker op zoek of koop één van onderstaande leuke items.

5 hebbedingetjes die je écht nodig hebt

 

1. Wat rinkelt daar?

Ik vergeet de tijd nog wel eens tijdens het koken dus voortaan gebruik ik een kookwekker. Deze retro telefoon rinkelt als de tijd erop zit zodat ik nooit meer aangebrand eten heb. Eet smakelijk!

2. Boeken op een rij

De laatste jaren heb ik aardig wat boeken verzameld die her en der verspreid liggen. Met deze boekensteun is dat verleden tijd, want nu staan ze netjes in de kast en het mannetje houdt ze tegen zodat ze niet omvallen. Handig en het ziet er nog leuk uit ook.

3. Rijst erbij

Mijn rijst staat niet meer in pakken in de kast maar zit in deze leuke opbergbus met vlecht en Chinees gezichtje. De hoed van deze bus kan je ook als maatschep gebruiken dus je gooit nooit meer rijst weg.

4. Vlinders in mijn buik

Dat krijg ik als ik deze pot met vlinder zie. Niet van echt te onderscheiden en nog leerzaam ook. Deze vlinder beweegt als je op het deksel tikt. Bij één keer tikken wordt hij wakker, bij twee keer tikken gaat hij fladderen en bij drie keer tikken vliegt hij door de pot. Mooi om te zien en leuk om neer te zetten.

5. Bloemen in de zak

Het voorjaar komt er weer aan dus er zijn weer volop tulpen te koop. Je zet ze deze keer niet in een glazen vaas maar in deze koffiezak die op jute lijkt maar in werkelijkheid van keramiek is. Je tulpen staan zo in een originele vaas die niemand anders heeft.