Je kent ze wel, hebbedingetjes. Leuke, kleine prulletjes die je toevallig tegenkomt op een webwinkel en gewoon móét kopen! deze vijf hebbedingetjes zijn speciaal bedoelt voor de zak van Sinterklaas en zullen de ontvanger zeker verblijden.

Geef een spreuk

 

Spreuktegels zijn een leuk cadeau voor in de zak voor volwassenen. Spreuken zijn gezegdes zoals “oost west, thuis best” maar deze leuke tegels kunnen ook een zelf-geschreven tekst bevatten. Een leuke verrassing voor oma of een geweldig cadeau voor papa! 

Op avontuur

 

Laat je kind op avontuur gaan met deze prachtige verrassing: een Woezel en Pip boek met jouw kind in de hoofdrol. Als een klein, blauw vogeltje gaat jouw kind op pad met zijn twee vrienden om samen de leukste dingen te beleven in dit gepersonaliseerd boek

Eigen puzzel

 

Als je iemand in de familie hebt die niet genoeg kan krijgen van puzzelen, dan is dit hét product waar je naar zoekt. De kans is namelijk groot dat jij hun een puzzel kan geven die zij nog niet hebben: een gepersonaliseerde puzzel met hun foto. Geef zelf deze puzzel vorm, verzin een leuke tekst en verras jouw puzzelaar! 

I like…

 

Als jij zin hebt om subtiel een vriend te plagen over zijn social media gebruik, dan raden wij een erg praktisch hebbedingetje aan: de ‘I like tea’ theemok. Deze leuke mok is afgedrukt met de befaamde Facebook like-duim, surprise!