Valentijnsdag, heerlijk! Ja, ik weet het, het is allemaal commerciële onzin. Maar als je het niet te serieus neemt, dan is het toch gewoon een leuke dag om even aan je liefje te denken!

Jong geleerd

Wat mij betreft kun je er dan ook niet vroeg genoeg mee beginnen! Mijn zoontje van vier mocht vorig jaar voor het eerst zijn Valentijnskaartje geven aan zijn vriendinnetje, zo schattig! Ik had van te voren al tegen hem gezegd dat het niet zeker was of hij ook iets van haar zou krijgen, zo werkt het tenslotte niet. Maar gelukkig had zij ook een Valentijnscadeau voor Alec, heerlijk om te zien hoe ze allebei straalden van de aandacht! Toen ik van de week zei dat het weer Valentijnsdag was, wist hij precies wat het was; dan stuur je een kaartje aan je vriendinnetje! Dus vroeg ik hem, aan wie wil jij een kaartje geven? Nou, aan Danique, Fleur, mama en zo kwam er nog een rits namen van meisjes voorbij! Hij heeft een groot hart, dat is duidelijk.

valentijnskaart

Mijn eigen Valentijn

Ja, zelf heb ik natuurlijk ook een Valentijn, mijn eigen lieffie! Ieder jaar doen we wel iets met of aan Valentijn, al is het de ene keer wat groter als de andere keer. Dit jaar gaan we op de dag zelf lekker een dagje naar de stad; ik verheug mij er al dagen op! Ook heb ik een Valentijnscadeau voor hem gescoord, euh… ok, het is ook wel een beetje voor mijzelf!

Subtiele hints

Omdat het toch altijd weer afwachten is of hij iets met Valentijn doet, geef ik hem meestal wel wat subtiele hints om zijn Valentijnkado’tje niet te vergeten. Dit jaar gewoon via facebook, ok, heel subtiel was hij niet! Maar blijkbaar nog niet duidelijk genoeg, want van de week vroeg hij of ik nu een kado’tje voor hem had gekocht, of voor mijzelf! Euh… voor hem natuurlijk; ik koop toch geen kado’tje voor mijzelf?! Mijn Valentijnskado’tje is in ieder geval in orde; ben toch benieuwd wat ik morgen van mijn Valentijn krijg! Keep you posted!

fb