Het begon allemaal met vliegtuigjes vouwen en door de klas laten vliegen.. Jongens en vliegende voorwerpen: de perfecte combinatie. Vliegtuigjes, UFO’s, space shuttles, van alles. Maar de bestuurbare helicopters zijn én blijven vaak favoriet! Ik vind het altijd lastig op een leuk cadeautje voor een man of jongen uit te zoeken. Totdat ik op de website van RC Helicopters belandde. Deze webshop vol bestuurbare helicopters zorgt zeker voor een perfect cadeautje. Want jong of oud: een helicopter kan altijd!

RC Helicopters

RC Helicopter Shop heeft een heel ruim assortiment radiografisch bestuurbare helicopters. Dit betekent dat de helicopters op afstand te besturen zijn, door middel van een afstandsbediening. Van heli’s voor beginners tot uitdagende helicopters met een camera: RC Helicopters heeft het allemaal. De leukste en mooiste heli’s hebben wij alvast voor je op een rijtje gezet!

Syma X4

Deze nieuwe helicopter is uitermate geschikt voor binnen en buiten gebruik. Ook kan je met deze Syma X4 onder andere loopings maken! Een heel gaaf cadeautje die voor zowel een beginner als een meer ervaren bestuurder leuk is!

Syma S36

De Syma S36 is een perfecte helicopter voor beginners. Hij is goed om binnen te gebruiken maar bij weinig wind is het ook buiten mogelijk. Hij is voorzien van een Ghz controller waardoor het mogelijk wordt om met meerdere heli’s tegelijk te vliegen. Dit is een extra leuk cadeautje voor bijvoorbeeld twee vrienden of broers, zo kunnen ze samen vliegen!

Quadcopter met camera

Deze Quadcopter: UDI U829A is speciaal ontwikkeld om buiten mee te vliegen. Erg bijzonder aan deze heli is dat er een camera van maar liefst 1.2 megapixel op zit! Zo kun jij jouw vlucht perfect vastleggen. Ben je enthousiast geworden over één of meerdere van deze gave helicopters? Neem dan snel een kijkje in de shop!