in , , , ,

Zeg het met helium ballonnen

Een verjaardag? Vaderdag of moederdag? Opkikker of een nieuwe liefde? Verras iemand met een van de super-de-luxe helium ballonnen van Greetz! Met de Greetz  ballonnen wordt het echt een feestje. Een fantastische ballon in alle kleuren, soorten en maten met een geweldige cadeauverpakking. Zo geef je iemand écht een speciaal gevoel!

Angry birds

Iedereen kent ze wel, de Angry Birds. Het begon met een spelletje en tegenwoordig is het een hele hype. Overal zie je ze terugkomen. In speelgoed, posters, websites en knuffels. En logisch, want wat zijn ze leuk! Er zijn verschillende ballonnen van Angry Birds verkrijgbaar, bijvoorbeeld de stoere rode vogel van Angry Birds. Combineer deze met een leuke kaart en maak het kado helemaal af!

I Love you

Wil je jouw geliefde verrassen met een lieve ballon? Kies dan een ballon onder de rubriek ‘liefde’. Hier vind je alle ballonnen die perfect passen bij de tekst I Love You, zo kun je kiezen voor deze supermooie hartvormige ‘I Love You’ ballon.

Met deze ballon geef je iemand écht een speciaal gevoel! Naast deze fantastische ballon, kan je er ook nog een kaart bij geven. Maak bijvoorbeeld een liefdesgedichtje en laat deze drukken op jouw gepersonaliseerde kaart. Een compleet cadeau voor je lief!

Verjaardag Greetz ballonnen

Tot slot zijn er natuurlijk ook de fantastische verjaardagsballonnen. Wat is er nou leuker dan een ballon op je verjaardag te krijgen? Kies zelf de allerleukste ballon uit, voeg een verjaardagskaart toe en maak er een big surprise van! De ballon wordt in een luxe cadeauverpakking verzonden waardoor het een écht cadeautje lijkt. Super leuk om te verzenden, maar zeker ook om te krijgen!

De ballonnen van Greetz zijn van de beste kwaliteit. Daardoor gaat de ballon zeker zo’n twee weken mee. Zo heb je extra lang plezier van je ballon. Bij iedere ballon kan een kaart worden meegezonden. Deze wordt aan de ballon vastgemaakt. Daarna wordt de ballon in een super-de-luxe cadeauverpakking gedaan en opgestuurd. Voor 20.00 verstuurd, is de volgende dag in huis!

What do you think?

Review; Nintendo coin snoepjes

Thee en koffie accessoires: drinken was nog nooit zo heerlijk