Van zonnige momenten tot plotselinge stortbuien en treinen die vertraging oplopen door bladeren op de rails; de herfst is weer aanwezig en dat merken we hier bij eenkadovoor! Daarom gingen wij opzoek naar enkele leuke cadeau tips op YourSurprise.nl. Lees snel verder wat we vonden…

Onder de paraplu

“Samen met u onder de pa-ra-plu!” Wat zouden wij graag onder zo’n leuke paraplu willen lopen. Want deze paraplu’s kun je laten bedrukken met je eigen foto en tekst! Deze middelgrote paraplu is voorzien van een goede, stevige greep, aluminium spaken en een mooie afwerking. Je kan kiezen uit drie verschillende ontwerpen. Zo is in de regen lopen weer leuk en val je ook nog eens op!

Biertje erbij!

Wat is er nou lekker voor mannen (en vrouwen) op een gure herfstavond? Inderdaad, een fris en fruitig biertje! In het pakket zitten zes verschillende, fruitige biertjes die verpakt zitten in een luxe geschenkdoos, die je ook kan laten bedrukken met een eigen gekozen foto en tekst. Erg leuk om cadeau te doen dus voor vrienden en familie! Het pakket bevat bieren van Lindemans, Wittekerke, Max, Liefmans en St. Louis. Je kan het pakket ook in luxe editie bestellen, dan krijg je van elke smaak twee flesjes, dus twaalf in totaal.

Slaap zacht

De herfst en wintermaanden zijn vaak de koudste van het jaar. Daarom is een lekker warm dekbed nooit verkeerd,  maar je eigen gepersonaliseerde dubbelzijdige dekbedovertrek is helemaal tof! Laat je eigen gekozen foto, naam of tekst bedruk op dit éénpersoons dekbed. De overtrek is wasmachine bestendig en is Ö ko-test gecertificeerd! Erg leuk om cadeau te doen voor kinderen of geliefde, want het staat mooi in elke slaapkamer!