Het is nu echt aftellen naar Sinterklaas! Weet jij al wat je wilt hebben? De komende week zullen wij een aantal verlanglijstjes met jou delen; misschien heb je er wat aan! Vandaag vertelt Marit wat zij op haar verlanglijstje heeft staan!

1. Handige handschoenen!

Het is weer zover.. het gaat vriezen! In deze tijd is iedereen natuurlijk gehecht aan zijn telefoon. Ik geef het toe.. ik ben ook verslaafd! Alleen is het wel onhandig als je buiten bent en je wilt even op je telefoon zitten. Je moet je handschoenen uit doen omdat anders je touchscreen niet werkt. Om te voorkomen dat ik mijn telefoon bedien met ijsklompjes in plaats van vingers wil ik graag de iGloves touchscreen handschoenen.

2. Chocolade kaart

Bij sinterklaas hoort natuurlijk chocolade! Mij doe je een plezier met deze chocoladekaart van Sint & Piet. Heerlijk en leuk! En dan is het ook nog eens een fairtrade kaart!

3. Theeleut

Sinds ik weer stage loop bij eenkadovoor.nl drink ik elke dag een kopje thee op het werk. Ook drink ik in deze koude winterdagen s’avonds een lekker warm kopje thee met een fleece deken om me heen gewikkeld. Ik gebruik altijd een zakje thee uit de supermarkt en nou lijkt het me wel eens wat om verse thee te zetten. Geen toegevoegde zoetstoffen, maar puur en eerlijk! Je stopt de verse thee in de aap zijn buikje en met zijn lange armen hangt hij in mijn theeglas.

4. Ik ga op reis en ik neem mee…

In 2008 ben ik met mijn familie naar Amerika geweest. Voor deze vakantie hebben we geen boek bijgehouden, maar alleen foto’s gemaakt. Dit vind ik wel jammer. Het is mijn droom om in de toekomst nog een verre reis te maken, het liefst naar Australië en Nieuw-Zeeland. Dan zou ik wel een dagboek willen bijhouden om zo veel mogelijk reisverhalen te behouden. Dit kan heel goed met een scratch map travelogue reisdagboek. Er zit een landkaart in, er staan reisadviezen en -tips en nog veel meer.

5. Lekker knus en warm op de bank

Er is niets zo lekker om op een koude avond een warme deken erbij te pakken. Dekens hebben alleen het nadeel dat je eronder moet blijven liggen of zitten om warm te blijven. De Snug-Rug heeft daar 3 oplossingen voor: 2 mouwen en een kraag. Je kan gewoon doen wat je met je handen moet doen. Ideaal voor mij!

 

Herken jij jezelf in mijn verlanglijstje voor sinterklaas? Laat het mij weten in een reactie!