in , ,

Hiep Hiep Hoera: zo viert Ella haar verjaardag

Voor de wekelijkse rubriek Hiep Hiep Hoera gaan wij op zoek naar mensen die graag over hun verjaardag vertellen. Zo kunnen wij samen de kaarsjes uitblazen of een digitaal gebakje eten. Deze week vertelt lezeres Ella (23) alles over zijn verjaardag. 

1. Hoe vier jij je verjaardag?

Sinds een aantal jaar vieren een paar vriendinnen en ik het samen. Sex and the City-stijl. Ieder jaar zoekt iemand – ja, wij hebben een rouleersysteem – een hip & happening plek uit in Nederland waar wij dan naartoe gaan om onze verjaardagen te vieren. Eén voorwaarde: er moeten Cosmopolitans op de kaart staan. Het zijn de leukste avonden waar niets of niemand aan kan tippen.

2. Wat wens je dit jaar?

Ik ben mijn bruiloft aan het plannen, dus ik wens mooi weer op mijn trouwdag in september. Ook dat mijn jurk perfect is als ik deze voor de laatste keer pas. Eigenlijk wil ik ook nog twee kilo afvallen omdat de foto’s dan een stuk mooier zijn. Maar ach, zo nodig is het niet.

3. Het mooiste cadeau is…

alles rechtstreeks uit het hart. Het maakt niet uit of het groot of klein is. Duur of goedkoop. Zolang je het maar hebt gekocht of gemaakt met een mooie gedachte.

4. Wat betekent het vieren van je verjaardagen?

Het is een feest voor mij, voor mijn vriendinnen, voor mijn geliefden. Bij elkaar zijn en tijd met elkaar doorbrengen. Weer even stilstaan bij het feit dat ik, in dit geval, weer een jaartje ouder mag worden.

5. Wat is je mooiste verjaardag herinnering?

Dat zijn er zoveel. Een springt mij nu te binnen. Vorig jaar sprong mijn toenmalig vriendje uit een taart! Ik moet altijd lachen als ik eraan terug denk.

Hier kun je heel makkelijk zelf je verhaal kwijt!

What do you think?

Review: Greetz ballon voor de beste vriendin

Review:  Slap on Watch