in ,

Hiep Hiep Hoera: zo viert Nadine haar verjaardag

Voor de wekelijkse rubriek Hiep Hiep Hoera gaan wij op zoek naar mensen die graag over hun verjaardag vertellen. Zo kunnen wij samen de kaarsjes uitblazen of een digitaal gebakje eten. Deze week vertelt lezeres Nadine (36) alles over haar verjaardag!

1. Hoe vier jij je verjaardag?

Ik vier mijn verjaardag samen met mijn familie en vrienden; taart, drinken en lekkernijen mogen niet ontbreken. De verjaardagen van mijn kinderen vind ik gezellig. Een dag van te voren zijn we bezig met het maken van de kaartjes voor het uitdelen op school. Thuis gaan we zingen voor de jarige job of jet, dan is het de kaarsjes van de taart uitblazen en gaan we met zijn allen de taart eten. In de tussentijd maakt de jarige zijn of haar cadeautjes open.

2. Wat wens je dit jaar?

Een gezond gelukkig en liefdevol leven met mijn man en 11 kids. Ik ben zo dankbaar dat ik ze heb. ze zijn mijn alles. Gelukkiger kun je een mens niet maken: kinderen zijn en blijven een wonder!

3. Het mooiste cadeau is…

Ik vind het leuk als ik jarig ben en de gezelligheid en vooral al die felicitaties en knutselwerkjes van mijn kinderen vind ik helemaal geweldig, maar het allerbelangrijkste en het grootste en mooiste cadeau is dat ik gelukkig ben met mijn 11 kids en mijn man.

Ik vind het erg dat ik ieder jaar een jaartje ouder word. Niet verkeerd bedoeld, ik ben blij als ik heel oud mag worden, maar ik wist nog dat ik graag 18 wilde worden dat duurde voor mij echt een eeuwigheid. Als je dan 18 bent, vliegt ineens de tijd..en mijn kinderen zijn blij als ze een jaartje ouder worden.

4. Wat betekent het vieren van je verjaardagen?

Het vieren van onze verjaardagen betekent ieder jaar dat we het leven vieren. En we vieren ieder jaar dat we blij zijn dat we een jaartje ouder zijn.

5. Wat is je mooiste verjaardag herinnering?

De momenten met mijn gezin die koester ik keer op keer. Het lachen, het zingen, de knuffels, de blije gezichten van mijn kids en de glimlach als ze hun cadeautjes open maken en de kaarsjes van de taart uitblazen.

Hier kun je heel makkelijk zelf je verhaal kwijt!

Review: Balvi spaarpot ‘My Next Trip’

Slim sparen met deze spaarpotten