Voor de wekelijkse rubriek Hiep Hiep Hoera gaan wij op zoek naar mensen die graag over hun verjaardag vertellen. Zo kunnen wij samen de kaarsjes uitblazen of een digitaal gebakje eten. Deze week vertelt lezer Pim (35) alles over zijn verjaardag. 

foto

1. Hoe vier jij je verjaardag?

Groots! Ik heb echt een grootse aanpak van mijn verjaardag. Vanaf mijn achttiende nodig ik mijn familie en vrienden uit om te feesten in een afgehuurd zaaltje. Met veel drank en hapjes om de avond door te komen. Geweldig vind ik het.

2. Wat wens je dit jaar?

Ik heb een zaaltje voor ogen waar ik zo graag mijn verjaardag wil vieren, maar deze is al geboekt op de datum. Dus stiekem hoop ik op een afzegging van het andere feest. Best egoïstisch, hé?

party_birthday

foto

3. Het mooiste cadeau is…

Cadeaus, daar doe ik niet aan. Ik wil het liefst geld, dan kan ik zelf iets kopen waar ik wat aan heb. Ik hou ook niet van prul en kleine dingetjes. Geef mij maar gewoon een paar centen en ik laat je wel weten wat ik heb gekocht met je bijdrage.

4. Wat betekent het vieren van je verjaardagen?

Liefde, familie, vrienden, samenzijn. Het is belangrijk voor mij. Om te vieren dat ik weer een jaartje ouder ben geworden. Hoe mijn leven ook verandert, ik wil mijn verjaardag zo blijven vieren. Bovendien is het een halve feestdag geworden voor de mensen om mij heen.

5. Wat is je mooiste verjaardag herinnering?

Zoals ik vertelde, vraag ik meestal geld voor mijn verjaardag – als mensen wat willen geven. Ik heb flink gespaard en van het geld heb ik een bed van Auping gekocht. Precies dat mijn rug nodig had. Nu slaap ik heerlijk door en word ik uitgerust wakker. Wat wil een man nog meer!

Hier kun je heel makkelijk zelf je verhaal kwijt!