Voor de wekelijkse rubriek Hiep Hiep Hoera gaan wij op zoek naar mensen die graag over hun verjaardag vertellen. Zo kunnen wij samen de kaarsjes uitblazen of een digitaal gebakje eten. Deze week vertelt lezer Reinanke (25) alles over haar verjaardag! 

1. Hoe vier jij je verjaardag?

Ik vier mijn verjaardag nooit heel groots. Wel zijn er altijd veel lekkere hapjes, drank, zelfgemaakte taarten met lekkere chocolaatjes en veel versieringen. Mijn verjaardagen zijn dan vooral ook echt gezellig en sfeervol. Mijn favoriete verjaardagen zijn waarbij van alles en nog wat gebeurt: de locatie is bezaaid met lekker eten, de kinderen kunnen hun gang gaan en iedereen geniet optimaal.

2. Wat wens je dit jaar?

Dit jaar ben ik al jarig geweest (februari). Maar voor volgend jaar wens ik een nog leukere verjaardag met een limousine, een sprookjeslocatie met al mijn vrienden en familie. Ook mag een Koninginnentaart niet ontbreken. Een lopen buffet met lekkere hapjes en drankjes en op de avond zelf draagt iedereen mooie jurken en pakken. En qua muziek: een dj die muziek uit verschillende decennia draait.

3. Het mooiste cadeau is…

Een tekening van mijn nichtje en neefje, dat ze zoveel moeite in de tekening staken, ontroert mij. Ik kreeg dit cadeau op mijn 25ste verjaardag, elk jaar geven ze mij wel een tekening maar in deze tekeningen zat zo veel liefde. Ik moest er bijna van huilen. Ik voelde mij de gelukkigste vrouw ter wereld.

hiephiep1

foto / foto

4. Wat betekent het vieren van je verjaardagen?

Een extra jaar van God mogen krijgen, een jaar kunnen afsluiten dat soms veel pijn met zich meedraagt, maar ook op een jaar vol liefde en hoop terug kunnen blikken. En een geweldig, nieuw en fris jaar inluiden.

5. Ik wist dat het een topverjaardag zou worden, toen …

… ik jaar of 11 werd en ik ontbijt op bed kreeg van mijn moeder die mij feliciteerde. Beneden stond een felrode fiets met slingers te wachten. Mijn tip: Neem het leven niet al te serieus.

Hier kun je heel makkelijk zelf je verhaal kwijt!