Schooltassen: you love ’em or hate it, maar je kan niet zonder! Er zijn verschillende soorten tassen. Met de één wordt je liever gezien dan de ander. Om je een eindje vooruit te helpen hebben wij enkele hippe schooltassen voor je. Lees dus snel verder!

Be happy style!

Dit is voor de mensen die kleur in hun leven nodig hebben: de Eastpak Padded Pak’r Hex Pink. Je bent toch aan het sjouwen met zware boeken, zorg dan tenminste ervoor dat de tas waarin je alles meeneemt het waard is gezien te worden! Deze Eastpak rugzak heeft een ruim hoofdcompartiment en een handig ritsvak aan de voorzijde. De schouderbanden zijn gewatteerd, waardoor de tas comfortabel draagt.

Voor de lieve kinderen

Ben jij op zoek naar een mooie grote schooltas voor je schoolspullen? Je schoolboeken, agenda, etui en je lunch kun je vervoeren in een persoonlijke tas. Hoe persoonlijk? Wat dacht je van een foto van jezelf of van je ouders? Zo herkent iedereen je tas. Je naam kan er ook nog bij, zo weet iedereen in de schoolgangen wie jij bent.

Tip: Nu je toch een persoonlijke tas hebt, waarom zou je niet voor een geheel eigen broodtrommel gaan?

Hip naar school

Je kan er natuurlijk oubollig bij gaan lopen met een eentonige schoudertas van een paar jaar geleden, maar deze Sleazy Jane van O My Bag is gemaakt van uniek zacht leer waardoor deze tas heel soepel aanvoelt. Deze tas is een echte eyecatcher, zeker in deze neutrale camel kleur, waardoor het altijd bij al je outfits past. Deze tas is een musthave voor de fashionista op de middelbare school en gaat zeker tot één van jouw favorieten behoren.