in ,

Hoe je NIET moet reageren op een kado wat je niet leuk vindt!

Natuurlijk is het leuk om cadeaus te krijgen, maar eerlijk is eerlijk, sommige cadeaus zijn gewoon niet leuk. Omdat het je smaak niet is of omdat je het cadeau gewoon niet wilt hebben. Maar ja, dan moet je natuurlijk wel een beetje netjes en vooral beleefd reageren. Hierbij wat voorbeelden zoals je vooral NIET moet reageren!

Meisje gooit cadeau in de vuilnisbak

Dit meisje ziet er zoo schattig uit, maar schijn bedriegt! Ze opent haar kerstcadeau, besluit dat ze het niet leuk vind en gooit het gewoon in de vuilnisbak! Die moet nog heel wat manieren leren 😉

Jimmy Kimmel: ‘I gave my kids a terrible Christmas present’

De Amerikaanse komiek Jimmy Kimmel maakte er een paar jaar geleden een YouTube challenge van; geef jouw kinderen een crappy kerstcadeau en film dit! Natuurlijk deden veel Amerikanen dit, met de nodige filmpjes al reseultaat. En eerlijk is eerlijk; een beetje leedvermaak is altijd leuk!

What do you think?

Written by Martine van der Haven-Laros

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! Ik heb een liefde voor kado's krijgen, maar vooral ook kado's geven! Hieruit is Eenkadovoor.nl ontstaan, waar ik met veel plezier de bezoekers voorzie van de allerleukste kadotips.
Ook in mijn blogs geef ik de leukste cadeautips en vertel ik over mijn persoonlijke ervaringen.

Ho ho ho, tijd voor een persoonlijk cadeau!

Cadeaus voor grote broer!