Ook al kom je in de mooiste hotels of op de meest luxueuze kuuroorden, er is geen één plek zoals thuis! Om je eigen plekje een persoonlijke touch te geven, kun je gebruik maken van leuke accessoires. De leukste hebbedingetjes voor in huis hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Fleur je muren op en laat een frisse wind door je huis waaien!

Bloemetje aan de muur

Ben je er helemaal klaar mee om constant je zware bloemenvaas met water te moeten vervangen? Kies dan voor een vaas als wanddecoratie, dat is weer eens wat anders dan een foto of een schilderij! Het is een metalen vaasje dat door middel van Tesa Powerstrips of een schroefje aan de wand bevestigd kan worden. Er zit een glazen reageerbuisje in waar je water en een bloem kunt doen. Alsnog geen zin in water? Kies dan voor een leuke kunstbloem.

Lachend wakker worden

De wekker is voor niemand een pretje. Gewekt worden op een vrolijke manier maakt je ochtend wél net iets zonniger. Kies voor een klok van Heads Up! Deze vrolijke klok met varkentje in plaats van vogeltje is niet alleen een hit in de kinderkamer, maar ook voor een huiskamer die wat pit kan gebruiken. De klok is voorzien van een lichtsensor, dit zorgt ervoor dat de dieren ‘s nachts stil zijn. Ding dong!

Doorzakken op de bank

Niets is zo fijn als op de bank liggen na een lange, vermoeiende werkdag. Riverdale begrijpt dat! Met de woonaccessoires van Riverdale is het heel eenvoudig om je interieur steeds weer net een andere uitstraling te geven. Deze superleuke kussens met tekst zorgen voor een lieflijke uitstraling op je bank. Ze zijn lekker groot, waardoor je er heerlijk tegen aan kunt liggen. Benen languit en klaar is Kees!

Je huis is een belangrijke plek. Je leeft, werkt en eet hier.
Maak van je huis een plezierige plek om te komen met behulp van leuke woonaccessoires en geniet er elke dag opnieuw van!