Jullie kennen ze wel, de horloges. Altijd handig om te hebben en het leuke ervan is dat je een horloge als cadeau kan geven aan mannen én vrouwen. Het is een echte aanrader voor alle gelegenheden! Je hebt ze er in allerlei soorten en maten en ook in alle kleuren van de regenboog.

Touch Watch

De Touch Watch horloge is een super coole horloge. Hij is te vinden op Megagadgets. Even dubeltikken om de tijd te checken, zonder enige knop. Een prachtige uitvinding! Het is een digitale horloge die de tijd oplicht in Led licht. Door middel van een duubel tikje op het glas, word de tijd in uren en minuten weergeven door wit en blauw LED licht. Naast dat het horloge er super gaaf uitziet, is het ook handig voor in het donker. Een superhandig cadeau voor jouw partner.

Papieren Horloge

Een papieren horloge? Ja, een papieren horloge. De papieren horloge is waterproof tot 150 meter diep. De horloge kan je pimpen hoe jij het wilt, stop je eigen creativiteit erin. Dit horloge is speciaal bedacht zodat je zelf je horloge kan ontwerpen en versieren zoals jij dat wilt. Vertel je omgeving met een zeer gepersonaliseerd horloge over jezelf, toon je kunsten en artwork aan de wereld. Het is een supercadeau voor je partner.

Sport watch

Hip, trendy, cool, sportief en ook nog verkrijgbaar in zes frisse kleuren; de sport watch. Daar word je toch vrolijk van? Dit siliconen horloge heeft een douchebestendig uurwerk, dat bovendien uitneembaar is zodat je eindeloos kan variëren en dus altijd origineel bent. En maak je vooral geen zorgen om de kleur, ze zijn verkrijgbaar in het zwart, wit, blauw, oranje paars en groen. Er zal vast en zeker wel een kleur tussen zitten voor je partner.