Voor het eerst op jezelf gaan wonen is altijd heel spannend en leuk! Daar hoort natuurlijk een cadeautje bij! Wij van eenkadovoor.nl weten daar wel raad mee! Daarom hebben we hieronder enkele toffe tips voor je geschreven. Lees dus snel verder!

Start servies

Als je op jezelf gaat wonen heb je natuurlijk nog niet zo veel serviesgoed. Daarom is dit VTwonen starterspakket een heel handig en lief cadeau! Deze 36-delige set bestaat uit verschillende grote en kleine borden, kommen en kopjes. Het servies is gemaakt van porselein en kan in de vaatwasser, magnetron en oven! En omdat de set misschien erg standaard is, kan je hem makkelijk aanvullen om je collectie uit te breiden! Maar de basis is er, dus bestel dit pakket hier.

 

Je eigen straatnaambord

Ook leuk aan te geven tijdens een housewarming is bijvoorbeeld dit persoonlijke straatnaambord van Gadgethouse! Laat de naam van een vriend of familielied drukken op dit bord in de vorm van een straatnaam; bv. Eenkadovoorweg, Laan van Richard of Linkin Park 😉
Het bord kan je nu zelfs met 20% bestelling, dus waar wacht je op? Verras iemand met dit te gekke bord, maar ook leuk voor jezelf natuurlijk! Bestel het bord nu hier.

 

 

Bij eenkadovoor.nl vind je nog veel meer cadeaus voor een housewarming en vele andere gelegenheden! Ga daarom voor al je cadeaus voor naar Eenkadovoor!