in ,

Elke dag is een feestje: ik ben afgevallen!

Het moment is daar.. Na vier weken lang keihard sporten en letten op je eten, sta jij op de weegschaal. In de hoop dat er wat kilo’s zijn verdwenen en dat jij je doel hebt bereikt. Voorzichtig kijk je naar beneden om de waarheid onder ogen te zien. Je bent bang want misschien is er niks veranderd aan je gewicht. Ben je voor niks vier dagen in de week naar de sportschool geweest terwijl je sporten haat. Heb je voor niets alle lekkernijen laten staan.. Maar dan zie je wat je had gehoopt: hoera, je bent afgevallen! 

Hup, weg met die weegschaal!

Nu is het tijd voor een feestje want na vier weken tijd verdien jij dat wel! Begin met de weegschaal te verstoppen, daar hoef je voorlopig even niet meer op te staan. De weegschaal is nu voor even je grote vriend, maar hij bezorgt ook een hoop stress op het moment van de waarheid. Dus, de weegschaal is niet uitgenodigd op jou mini feestje

Voor één keertje

Natuurlijk is het nu niet gelijk de bedoeling om je vol te gaan vreten met alles wat je kan vinden in de kast. Maar na zo’n presentatie mag jij best wel een klein stukje chocolade eten.. of een dag niet naar de sportschool. Je hebt je elke dag zo goed aan het schema gehouden. Pas op: val niet terug in je oude patroon, je bent juist zo goed op weg!! 

Alles nieuw

Is jouw sportoutfit ouder dan 10 jaar? Of pas jij al je oude broeken niet meer? Dan ben je hoognodig toe aan nieuwe. Je bent natuurlijk wel van plan om na deze paar verloren kilo’s je gezonde leven door te zetten! Verwen jezelf daarom met een compleet nieuwe kledingkast. Een nieuwe sportbroek of een nieuwe blouse. Doe eens lekker gek. Gun jezelf ook een nieuwe gepersonaliseerde sporttas, super handig en niemand die dezelfde heeft!

Complimenteer jezelf

Je bent onwijs goed bezig. Dat mag ook wel eens gezegd worden, misschien zie je zelf nog geen verschil na een paar weken maar dat komt nog wel. Je omgeving zal het eerder opmerken dan jij omdat je altijd kritisch bent over je eigen lichaam. Maar kijk eens in de spiegel en wees trots op hoe je er uit ziet.  Cause you’re beautiful in your own way.

What do you think?

Deze cadeaus krijgen celebs voor hun verjaardag

Cadeau Confession: hij gaf mij namaaktroep!