Hoor jij bij de groep die Valentijnsdag helemaal niets vindt of zie je de charme er stiekem wel van in? Hoewel ik er heilig in geloof dat je iedere dag extra lief moet zijn voor de personen die je liefhebt, is Valentijnsdag gewoon een leuke dag om het zo (nog) eens te laten weten dat je aan ze denkt. Maar heb je jezelf eigenlijk wel lief? Ben je wel lief genoeg voor jezelf of beloon je jezelf nooit na een belangrijke deadline of ontzeg je jezelf al het lekkers omdat je nou eenmaal vindt dat je af moet vallen? Flauwekul! Lief zijn voor jezelf is óók belangrijk. Ik probeer dit jaar vaker trots op mezelf te zijn en aardig te zijn voor anderen, maar ook voor mij. Onderstaand heb ik 3 cadeautjes verzameld waarmee ik mezelf blij maak met Valentijnsdag, maar die ook een heel leuk Valentijnscadeau voor iemand anders zijn!

Een poster met (motivatie) quote

Mijn woonkamer (wat trouwens ook tegelijk mijn slaapkamer is) staat vol met ingelijste motivational quotes. Quotes waar ik naar kan kijken en energie van krijg of die met juist een schop onder m’n kont geven als ik het wat somber inzie. Wat dacht je van deze quote-poster over reizen? Mooi is ‘ie hè?

Tijd: een agenda is onmisbaar voor een optimale planning

Het liefst zou in mezelf zeeën van tijd cadeau geven, het is schaars goed! Ik las iets interessants vandaag. Over hoe we eigenlijk alles in ons leven uiteindelijk betalen met tijd. Ook je geld verdien je door heel veel tijd (en kennis) in te leveren in ruil voor geld. En was is je dan meer waard, veel dingen kunnen kopen of veel tijd? Omdat je tijd niet écht kunt kopen, komt een goede planning waarmee je tijd bespaart dichtbij. Wat is daar onmisbaar voor? Een goede agenda! Wat dacht je van een sjiek de friemel pocket size agenda met je naam erin ‘gegraveerd’? I like!

Een avondje bingewatchen

M’n favoriete serie aan één stuk doorkijken. Dat vind ik echt de ultieme ontspanning. Het liefst in combinatie met popcorn en cola. Een van de leukste cadeaus die ik kan bedenken? Een Netflix-abonnement of een mooie DVD-box. Bijvoorbeeld de DVD-box van Homeland, dat vind ik echt zo’n serie die iedereen zou moeten zien. Soms weet je niet meer of je nou naar de echte wereld zit te kijken of dat het nou daadwerkelijk fictie is.

Geef jij jezelf ook een cadeautje met Valentijnsdag?