Een hartstikke leuk verjaardagscadeau: indoor skydiven. Ik en mijn beste vriendin hebben het gekregen voor onze verjaardag! Mijn neef weet dat ik van een adrenalinekick hou en bedacht dit zeer originele cadeau voor ons! Mijn vriendin was in eerste instantie nogal sceptisch, omdat ze dacht dat het eng was. Maar niks was minder waar!
We moesten om 14:00 melden in de hal waar het skydiven plaats vond. Na niet al te lang mochten we naar boven om ons voor te bereiden op ons uitje in de tunnel. We kregen allebei een pak mee die ons in de windtunnel beter zou laten vliegen en uiteraard oordopjes en een bril.

Korte instructie

Na een korte instructie was het dan zover! We gingen met een groep mensen de buitenste tunnel in om vervolgens om de beurt de windtunnel in te gaan. Eerst was mijn vriendin aan de beurt. Ze bleek een natuurtalent in windtunnelvliegen te zijn! Ze deed het al gelijk een stuk beter dan een paar voorgangers. De instructeur die met je mee gaat, liet haar al snel in haar eentje vliegen.

Mijn beurt!

Hierna was het mijn beurt… Je laat je in principe in de tunnel vallen en vliegt dan opeens! Het is even wennen om stabiel te blijven, maar dan is het echt super gaaf!! Op een gegeven moment gaan de turbines op volle snelheid en vlieg je van beneden naar boven en weer terug met de instructeur. Echt een supergave ervaring en zeker een aanrader.
Verras je vriend of vriendin met dit sensationele cadeau!