Cecily von Ziegensar is een Amerikaanse schrijfster, opgegroeid in New York en is zelf naar een kostschool in Manhattan gegaan. Zij heeft onder andere Gossip Girl geschreven en De it-girl serie.  Als je Gossip Girl een toffe serie/boekenreeks vindt is deze boekenserie ook zeker iets voor jou! De it-girl reeks is het vervolg op het verhaal van Jenny humphrey, uit Gossip Girl. De boeken zijn gedeeltelijk gebaseerd op het leven van Cecily von Ziegensar. Dat is juist zo leuk aan deze boeken!

De serie

De serie bestaat uit tien boeken: schaamteloos,  goddelijk, onweerstaanbaar, verrukkelijk, geliefd, lekker, verleidelijk, aanbiddelijk, geraffineerd en klassiek.  De boeken gaan over Jenny op weg om de it-girl te worden en de obstakels die ze daarbij tegenkomt. Heel erg spannend dus!

Een korte samenvatting

Jenny Humphrey, een goede bekende uit Gossip Girl, verruilt haar oude school voor de elitaire kostschool Waverly Acedemy, gelegen in de landelijke buitenwijken van New York. Het is voor Jenny een fantastische kans: misschien raakt ze hier niet de hele tijd in de problemen. Ze is vastbesloten om de godin van het campus te worden, maar de rijke kids op Waverly zijn niet onder de indruk van regels of roddels. Jenny laat zich hierdoor niet stoppen: ze heeft er alles voor over om de it-girl te worden!

Waar te bestellen?

Alle boeken gaan over gossip, vriendschap, en schoolovertredingen. Elk boek eindigt super spannend waardoor je gelijk het andere deel wilt gaan lezen!  De buitenkant ziet er net zo leuk uit als dat het boek werkelijk is! Ben jij benieuwd naar deze toffe en vooral spannende boeken? Alle tien de delen kun je hier bestellen! Veel leesplezier!