in , , , ,

Geen saaie chocoladeletter met Jamin!

Elk jaar verwacht je weer hetzelfde van de Sint: een klein, vierkant pakje met daarin een chocoladeletter. Maar eh, is dat niet enorm saai en voorspelbaar? Om te voorkomen dat je dit jaar weer extreem verveeld een cadeautje openmaakt, heeft Jamin een uitgebreid cadeauassortiment snoepgoed opgesteld, met daarin iets waar iedereen door wordt verrast.

Een borreltje zonder kater

Op het heerlijk avondje wordt er altijd flink gegeten, maar ook een borreltje gaat er vaak goed in. Om te voorkomen dat er wat te biertjes ingaan bij de heer des huizes, is er deze originele bierfles. Deze is namelijk niet van glas gemaakt, maar van chocolade. Als er even wat teveel bier in is gegaan, is een rustmomentje met een stukje chocolade meer dan welkom. Onderuit zakken maar, want van deze fles krijg je absoluut geen kater!

 

Liken maar!

Tijdens een gezellige avond is het niet gewenst dat alle jongeren met hun smartphone in de hand zitten. Ze mogen wel een uitzondering maken om een foto van deze lekkere chocoladeduim te maken! Deze duim heeft precies dezelfde vorm als de welbekende like-duim van Facebook. En ja, wie vindt dat nou niet leuk om te krijgen? Like!

 

Voor de modeliefhebster

Voor een echte modeliefhebster is parfum onmisbaar in de handtas. Maar na een lange dag op hakken lopen is het ook wel lekker om even bij te komen met een kopje thee en… een stukje marsepein! Deze leuke parfumfles van marsepein maakt elke dame helemaal gelukkig. De fles heeft zelfs het ultieme luxe logo van Chanel op de voorkant. Voor als een echte Chanel nog even onbereikbaar is, maar wie weet, volgend jaar.

 

Nooit meer een voorspelbare Sinterklaas

Al het snoep van Jamin wordt de volgende dag bij je thuisbezorgd, mits je voor 20 uur bestelt. De bezorgdatum kun je zelf bepalen en het betalen is snel, makkelijk en veilig. Bovendien kun je bij je cadeautje een gratis kaartje laten bezorgen. Een saaie Sinterklaasavond is verleden tijd, want vanaf nu hoef je niet meer gapend te zoeken naar een plat, vierkant doosje!

What do you think?

Je eigen Sint snoepgoed

Hé, wat een leuke mok!